Kat Von D Lolita Eyeshadow Palette


Здравейте,
Днес ще Ви представя най-новата палитра със сенки на Kat Von D, а именно Lolita!



Знаете, че най-известният продукт в асортимента на марката е червилото в цвят Lolita. Гамата продукти с това име се разширява постепенно, като последното ѝ допълнение е палитрата със сенки.

Lolita Eyeshadow Palette е вече налична в магазини Sephora. Включва 8 цвята сенки, всеки един от които е с големина 1,1 гр. Палитрата е на цена от 76 лева.


Lolita Eyeshadow Palette е с опаковка от твърд картон, която се затваря посредством магнит, но достатъчно стабилно, за да не се притеснявате ако пътувате с нея. Макар да не съм фен на татуировките, определено оценявам интересения надпис Lolita и декорациите към него, които красят капака на палитрата.

Доколкото съм запозната, Lolita Eyeshadow Palette е лимитиран продукт, така че ако желаете да притежавате палитрата - побързайте с купуването ѝ.


Макар палитрата да е съставена от изцяло матови сенки, за мен тя е напълно достатъчна за цялостен грим на очите (а защо не ѝ на лицето като използваме сенките за руж). Цветовият подбор е идеален за моно-грим и липсата на блестящ цвят не ощетява красотата на грима по никакъв начин.

Цветовете в палитрата имат сравнително нежна текстура. Разпрашване се забелязва, но не е силно.

Сенките са изключително пигментирани. Това е плюс, но ги прави малко по-трудни за работа, особено ако човек няма много опит. По тази причина смятам, че палитрата не е подходяща за начинаещи в грима. Съветвам цветовете да се наслагват малко по малко, за да може да се избегне проблем с преливането им.

Подборът от цветове е изключително добър. Всички те се допъват прекрасно помежду си и се комбинират по много начини. Може да се направи отлична градация с няколко цвята, без накрая те да изглеждат еднакво (ужасен, но често срещан дефект при доста палитри - след преливането на няколко цвята да се получи един неопределен цвят).

Kat Von D Lolita Eyeshadow Palette има своите специфики при експлоатация, но с малко повече внимание, бъдете сигурни, че ще получите красив резултат. Ако сте фенове на цветовата гама, която Lolita предоставя, Ви препоръчвам да се разходите до най-близката Sephora и да пробвате палитрата.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up