MAC Melba/Lovecloud Blush Duo


Здравейте,

Когато видях колекцията на MAC по случай Китайската нова година, веднага се впечатлих от красивите опаковки. Заради тях и заради любовта ми към ружа в цвят Melba, реших да си поръчам това Blush Duo.


Колекцията MAC Lucky Red не е налична в България, затова поръчах дуото от Англия. То е с големина от 10 гр., цена 25,50 лири и включва два цвята руж - Melba и Lovecloud.


Макар много да харесвам ружа Melba, го притежавам само в една голяма палитра, която рядко ползвам. Затова от много време обмислях да си купя ружа самостоятелно. Когато разбрах, че този цвят е включен в дуо-то, реших че това е идеалният момент.

И двата ружа в дуото са с много добър пигмент и никаква прашливост. Половинките са достатъчно големи, за да мога с четка да взема от всеки цвят по отделно. Често използвам ружовете и смесени един с друг.

Melba е прекрасен и универсален прасковен цвят с матов финиш. Според мен е подходящ за по-светли кожи. Идеален е за всякакви визии и поводи и определено ще е отлично допълнение във всяка колекция.

Lovecloud не е чак толкова любим за мен, но аз цялостно имам проблем с розовите ружове. Цветът е със сатенен финиш. Избягвам да го нося самостоятелно, защото е малко ярък за моя вкус.

И двата цвята са част от перманентната линия на MAC и може да ги намерите като самостоятелни продукти в магазините на марката.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up