Natasha Denona Mini Sunset Palette


Здравейте,

От Sephora не спират да ни изненадват с нови и интересни продукти. Днес ще Ви разкажа именно за един такъв, който никога не съм очаквала, че ще видя в България. Става дума за палитрата на Natasha Denona - Mini Sunset Palette.


Може би сте запознати с марката и знаете, че тя се слави с много добро име и наистина високи цени. Палитрите със сенки на Natasha Denona са най-известният продукт на марката, като всеобщото мнение е, че са отлични като качество, но цените им са трудни за преглъщане.


Изключително много се изненадах когато видях Mini Sunset Palette в Sephora. Купих я веднага. Когато я взех, имаше някакво объркване с цената на палитрата и тя се продаваше за 32 лева, което е много по-ниска цена от тази, за която се продава палитрата в други държави. Интересът към марката в комбинация с цената доведе до това, че палитрата се разпродаде за по-малко от ден. Когато/ако палитрата бъде заредена отново в Sephora, то тя вече ще бъде на нормалната си цена (предполагам около 50 лева).

Mini Sunset Palette съдържа пет цвята сенки - два матови и три блестящи. Всеки цвят е с големина 0,8 гр. Палитрата е с малка и компактна опаковка, изключително подходяща при пътувания.


На много места съм чувала и чела коментари, че малките палитри на марката не могат въобще да се сравняват като качество с големите. Ако това наистина е така, то мога само да си представям колко точно добри са големите, защото Mini Sunset Palette определено е отлична палитра. И матовите, и блестящите цветове са с много наситен пигмент. Разпрашването им е минимално. Ако сте фенове на тази цветова гама, то тази палитра определено ще Ви помага много в грима. Качествено - аз не откривам недостатък в нея.

За мен цветовете не са подходящи, защото в комбинация с тена и цвета на очите ми, обикновено ме карат да изглеждам уморена. Освен това цветовете в палитрата не ми стигат за пълен грим на очите. Въпреки това обаче много се радвам, че купих палитрата и че е част от колекцията ми. Mini Sunset Palette е и отличен продукт, чрез който може поне малко да се "запознаем" с асортимента и качеството на продуктите на Natasha Denona.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up