Becca X Khloé Kardashian Bronze, Blush & Glow Palette


Здравейте,
Днес ще Ви представя палитрата-колаборация между бранда Becca и риалити-звездата Khloé Kardashian.


Макар по никакъв начин да не симпатизирам на клана Кардашиан-Дженър, тази палитра привлече вниманието ми още преди лансирането си. Когато видях, че е налична в Sephora, веднага я купих, макар към този момент в магазина дори да нямаше тестер.


Becca X Khloé Kardashian Bronze, Blush & Glow Palette съдържа 4 цвята - хайлайтър, 2 ружа и бронзър. Общото количество продукт е 12 гр., а цената на палитрата - 96 лв.


Има едно нещо, което не харесвам в тази палитра и това е опаковката - във всеки един аспект. Голяма и ненужно обемна е, което я прави и непрактична за пътуване. По повърхността на опаковката остават следи от пръсти и от най-лекото докосване. Цялостно опаковката е направена от изключително евтин материал, който се усеща лек, чуплив и неустойчив. Освен това палитрата скърца при всяко отваряне.

Като качество обаче, Becca X Khloé Kardashian Bronze, Blush & Glow Palette е отлична! Всички продукти са достатъчно пигментирани, без да са трудни за работа, дори и за начинаеща ръка.  При необходимост, цветовете могат и да се напластят за постигане на по-интензивен цвят. Текстурата им е много приятна и непрашлива. Всеки един от продуктите се нанася и прелива с лекота. Качествено - наистина отличен продукт.

Цветовият подбор на палитрата също е отличен за моя вкус.

Хайлайърът е в цвят Ванилия, като е подходящ както за много светли кожи, така и за малко по-тъмни. Акцентира минимално върху неравностите по кожата.

Бронзърът е неутрално, средно-кафяво с матов финиш. Затопля прекрасно лицето. Ако сте с по-светла кожа, нанасяйте пестеливо.

Макар и четирите цвята в палитрата да смятам за страхотни, особено много харесвам ружовете. Цветовете им са универсални и подходящи както за всеки тен, така и за различни поводи и визии. И двата ружа съдържат блестящи елементи, които са толкова фини, че не се забелязват отчетливо, но спомагат за финалния резултат, който е прекрасно озарена кожа. Цветовете могат и да се смесват и отново се постига красив резултат. Преливат се без никакви усилия!

Обикновено имам предварително усещане кой продукт ще ми хареса и кой не. При тази палитра бях сигурна, че ще остана доволна, но не очаквах, че ще бъда чак толкова очарована. Дори и неприятната опаковка не може да развали положителното ми впечатление от Becca X Khloé Kardashian Bronze, Blush & Glow Palette. За мен качеството на продуктите в палитрата е отлично, така че ако цветовете Ви допадат, то препоръчвам и Вие да я пробвате.











Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up