Dior Forever & Dior Forever Skin Glow


Здравейте,

Днес ще Ви представя най-новите попълнения при фон дьо тените на Dior, а именно Dior Forever и Dior Forever Skin Glow.



Технически погледнато, от марката обновяват формулата на досега познатия Dior Forever, като представят две разновидности. Под името Dior Forever ще разпознаете матовата версия на продукта, а Dior Forever Skin Glow е за фон дьо тена със сияен финиш.

Получих продуктите като PR-пратка преди месец и наистина постоянно и упорито ги тествах от тогава до сега, за да мога да дам възможно най-пълното си и обективно мнение.

Цветовата гама на фон дьо тените е много богата и вярвам, че всеки ще успее да намери идеалния за себе си цвят и то в подходящ подтон. Цветовете се предлагат в неутрални, студени, топли, розови, прасковени и маслинени бежови и кафяви подтонове. А в България от всеки от финишите ще се предлагат по 21 цвята.

Опаковката на Dior Forever и при двете версии е еднаква, като се различава само по финиша (матово стъкло за матовия фон дьо тен и чисто стъкло за този със сияен финиш) и по надписа. Шишето е красиво, масивно, удобно и е с помпа.




Dior Forever и Dior Forever Skin Glow имат SPF 35 и обещават 24-часова трайност. Всичко това е съчетано и с 24-часова грижа за кожата. При формулата и на двата продукта са включени екстракт от теменуга, който подпомага хидратацията; екстракт от шипков плод като антиоксидант и против градските замърсявания; както и екстракт от роза за изглаждане на порите.

От ляво на дясно: 1N, 1C & 1W

От ляво на дясно: 1N, 1C & 1W

От ляво на дясно: 0N, 0,5N & 1,5N


От ляво на дясно: 0N, 0,5N & 1,5N
И сега нека Ви разкажа за моите лични впечатления от двата фон дьо тена.

Dior Forever и Dior Forever Skin Glow се нанасят с лекота върху кожата, като се преливат безпроблемно както с четка, така и с Beauty Blender. Имат отличен пигмент, но могат и да се напластят ако считате за необходимо.

Две са нещата, които сериозно ме впечатлиха и при двата фон дьо тена. Първото - колко естествено изглеждат. Това са едни от най-ествествено изглеждащите продукти в тази категория, които съм пробвала. А аз пробвам много! Абсолютно изумена съм от това колко натурална изглежда кожата ми с тях, като едновременно несъвършенствата са прикрити. И макар кожата да е порцеланова, изглежда точно като кожа, а не като грим!

Второто - комфортът. Той е абсолютно осезаем. Продуктите се чувстват като втора кожа, не тежат, не изсушават, не опъват. От нанасянето до премахването на фон дьо тените, кожата е в състояние на тотален комфорт. Грижата, която е включена в състава на Dior Forever, ще даде своя дългосрочен ефект в бъдеще, но определено влияе и за моментното приятно усещане.

С всички фон дьо тени имам един и същи проблем, а именно врязването им в назолабиалните гънки. Интересното е, че при Dior Forever това се случва след много повече часове, отколкото при останалите фон дьо тени.

От предоставените ми 6 цвята, към момента съм пробвала 4 и нито един от тях не оксидира върху моята кожа.

Относно финишът на продуктите - Dior Forever е с осезаемо по-матов финиш от Skin Glow, но не си представяйте сух мат, а съвсем естествен и умерен. Лицето не седи "плоско" и светлината успява да улавя озарени участъци. Мисля, че това ясно се вижда и от снимките по-долу.

Skin Glow предоставя много повече сияние на кожата, без обаче тя да изглежда мазна или прекалено лъскава. Този ефект също може да видите на приложените снимки.

И двата варианта на Dior Forever нанасям върху матиращи бази. Фон дьо тените издържат цял ден върху кожата, като никъде по лицето си не забелязвам участъци, в които да се изтриват с времето. При матовата версия на Dior Forever кожата ми започва да лъщи след 8-мия час, а при Skin Glow след около 6-7 часа. Макар да се надявах на по-дълготраен ефект без лъщене, и при двата фон дьо тена с лека корекция с пудра, кожата става отново безупречна.

Като споменах "безупречна" - определено забелязвам ефект на запълване на порите и при двата варианта на Dior Forever. Кожата наистина получава умерен "Фотошоп"-ефект.

Dior Forever VS Dior Forever Skin Glow: Разказвам Ви общо за Dior Forever и Dior Forever Skin Glow, защото и двата варианта имат сходен ефект върху кожата ми. Естествено, предполагам, че в по-топли месеци, Skin Glow няма да бъде толкова подходящ за моята комбинирана с по-мазна Т-зона кожа.

Skin Glow определено има по-сияен финиш, но с подходяща пудра успявам да го приспособя към кожата си. Така че не мога да го зачеркна от списъка на подходящи за мен (и за всички хора с комбинирана кожа) продукти, защото очевидно той може да "работи" и в такива случаи. Респективно, при нормална към суха кожа (но може би не екстремно суха) Dior Forever също е подходящ при използването на достатъчно подхранваща база.

Разлика между двата варианта долавям в консистенцията им, като при Skin Glow тя е малко по-течна.

Чисто лице, без продукти, без обработка на снимката

Dior Forever Skin Glow, без други продукти, без обработка на снимката

Dior Forever, без други продукти, без обработка на снимката

За мен и моята кожа тази обновена и допълнена серия на Dior Forever определено е най-доброто от Dior в тази категория и с удоволствие ще продължавам да използвам и двете версии на фон дьо тена. Препоръчвам Ви да ги изпробвате (задължително поискайте мостри преди покупка) и ще очаквам с нетърпение да ми споделите какви са Вашите впечатления.




* Продуктите са ми предоставени от Dior. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up