Chanel Rouge Allure Velvet Extreme 112 Idéal, 114 Épitome & 116 Extrême


Здравейте,
Поради липсата на време (и организираност от моя страна) този пост "вижда" бял свят чак днес. Ако ме следвате в Instagram обаче, то знаете, че съм абсолютно влюбена в тези червила. И днес ще разкажа защо.





Започвам с малко базова информация. Новата серия Chanel Rouge Allure Velvet Extreme (към момента) включва 6 цвята червила. В този пост ще Ви покажа цветовете с номер 112, 114 и 116. В някой от следващите постове ще Ви представя и номерата 102 и 118.

Серията е перманентна и е налична във всички магазини, оторизирани да продават продукти на Chanel. Цената на червилата е 72 лева, а количеството продукт 3,5 гр.

Опаковката е типичната гилза за серията Rouge Allure, като този път тя е пременена в матово черно.

Още от сега най-отговорно Ви заявявам, че за мен тази серия е най-доброто, което съм пробвала. Обожавам ги и искрено се надявам, че цветовата гама ще бъде разширена, а аз без колебание ще си купя всеки нов цвят.

През последните няколко месеца, в поне 5 дни от седмицата съм носила именно някой от цветовете на Rouge Allure Velvet Extreme. С какво обаче тази серия се оказа толкова специална за мен? Най-лесният отговор - с всичко.

Започвам с гилзата, защото нека не се залъгваме, когато човек плаща такава сума за продукт, иска освен всичко друго, той да бъде и красив. А за мен гилзата на Rouge Allure е прелестна.

Ароматът на червилата е лек и ненатрапчив.

Пигментът - повече от отличен. Точно едно прокарване по устните ми е напълно достатъчно, за да бъдат те оцветени в плътен и наситен цвят. Понякога, когато е по-студено, червилото се усеща една идея сухо. Трябва му само секунда, за да се повлияе от топлината на кожата и да започне да се плъзва с лекота по устните. Не акцентира върху сухите участъци, не се разтича, не се врязва в линиите на устните.

Трайността на червилото е просто феноменална. За тези от Вас, които не знаят - в момента съм на Кето-режим. Това най-общо означава, че консумирам мазни храни. А знаете, точно този тип храни са най-големият враг на всяко едно червило. Е, Rouge Allure Velvet Extreme издържат и двете ми хранения без да се налага да подновявам цвета! Както вече споменах, използвам червилата интензивно няколко месеца и нито веднъж не са ме подвеждали. Вече дори не се налага да проверявам как изглежда червилото ми след хранене, защото съм абсолютно убедена в качествата му и това доверие продължава да се доказва ден след ден. При мен тези червила издържат по-дълго от всяко друго класическо или течно червило.

Финишът на Chanel Rouge Allure Velvet Extreme е доста матов, но естествен мат, различаващ се от този при течните червила.

Комфортът при серията също е повече от отличен. Човек би очаквал, че при такава трайност, тя ще е за сметка на приятното усещане върху устните и ще е придружен с опъване/изсушаване. Е, тези очаквания остават неоправдани, защото дори и при 12+ часове носене, червилото не предизвиква никакъв дискомфорт.

Като цветове серията Rouge Allure Velvet Extreme не предлага кой знае колко богато разнообразие, но се надявам, че това скоро ще се промени. От трите червени нюасна 112, 114 и 116 лично за себе си не мога да избера фаворит. Редувам ги и всеки един от тях има своята красота и неповторимост. Който и да изберете - няма да съжалявате.

Разбира се, както всеки път Ви казвам - не вярвайте "сляпо" на всяка моя дума, а сами пробвайте и се убедете в качествата на серията. За себе си категорично заявявам, че много, много трудно друго червило ще измести Chanel Rouge Allure Velvet Extreme от първото място в личната ми класация.

112 Idéal

114 Épitome 
116 Extrême



От ляво на дясно: 112 Idéal, 114 Épitome и 116 Extrême


112 Idéal


114 Épitome

116 Extrême





* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up