NKLA x Colourpop Together Furever


Здравейте,

Първият пост за новата година е посветен на този сет от 4 цвята сенки от колаборацията между ColourPop и Best Friends Animal Society.



Обичам продуктите с каузи, особено щом каузите са в защита на животните. Именно затова в мига на излизането му поръчах този сет. Всъщност, дори нямаше значение какво съдържа нито като продукт, нито като цветове. Важното беше да дам, дори и малко, за съответната инициатива. В случая тя е в подкрепа на Best Friends Animal Society - организация, която иска да спре евтанизирането на кучета и котета в приютите в САЩ.

Нека премина към самия сет, за да не натоварвам поста с тази тъжна тема.

NKLA x Colourpop Together Furever съдържа 4 цвята сенки. Цветовете носят сладките имената Cattitute, Puppuccino, Bow Wow и Aristocat.

Всяка от сенките е с големина 2,1 гр. Цената на сета е $18, като цветовете могат да се купят и по отделно срещу $5 за брой.




Цветовете определено са много красиви и могат да донесат допълнителен ефект към всяка визия. Светлите цветове имат блестящи ефекти, а тъмния е по-скоро сатенен.

Пигментът на цветовете бих оценила като добър. Аз много харесвам сенките на ColourPop именно заради интензивността им и честно казано в конкретния случай бях малко изненадана от това, което получих като ефект. Разбира се, може да напластите цветовете допълнително, за да получите желаната интензивност.

Отделно, светлите цветове може да се използват и като ефект върху други сенки, с цел да променят малко цвета и финиша им.

Този тип сенки на ColourPop най-лесно и ефектно се нанасят с пръсти.

Ако тази сладка 4-ка Ви харесва или пък и Вие искате да подкрепите инициативата, оставям директен линк към сета: https://colourpop.com/products/together-furever










Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up