MAC Dazzleliner Holiday Time


Здравейте,
Днес ще Ви представя още един продукт от коледната Shiny Pretty Things колекция на MAC, а именно очната линия Dazzleliner в цвят Holiday Time.



Dazzleliner се предлага в 4 различни цвята. Всяка очна линия съдържа 5 гр. продукт и е на цена 38 лева.

Контейнерът на очната линия е прозрачен, което е изключително удобно ако притежавате повече от една, защото на мига виждате кой цвят в коя опаковка е.

Цветът Holiday Time е този, който аз харесах най-много за себе си и реших да купя. Той е смесица от златна основа, златни и розови блестящи частици.


Очната линия има тънък и удобен писец и дори човек без опит може да нанесе продукта без никакви усилия.

Dazzleliner Holiday Time може да се нанася както самостоятелно, така и върху друг цвят очна линия за по-интересен ефект.

Аз предпочитам да я нанасям самостоятелно, като очната линия има достатъчен пигмент, за да изглежда идеално и по този начин. Не е нужно да се напластява, цветът и блясъкът са интензивни и само на един пласт. Блясъчетата са фини. Очната линия не се разтича, размазва или люпи.


Преди обичах да нанасям двойна очна линия - черна матова и точно над нея линия в друг цвят. Получава се много интересен ефект. Скоро не съм правила такъв грим, но Dazzleliner Holiday Time е идеална за него. В момента пък я ползвам като я нанасям в основата на горните мигли и само в първата половина на окото. Това е трик, който гримьор ми показа. По този начин погледът изглежда по-свеж и очите отпочинали. Може да завършите очната линия съвсем плавно към кожата или да продължите с друг цвят (например кафяво за по-мек ефект или черно за по-драматичен).

От много време не си бях купувала блестяща очна линия, защото искрено вярвах, че имам всичко необходимо от този вид продукти в арсенала си. Dazzleliner Holiday Time обаче ми допадна по един нов и по-различен начин и ако за Вас блестяща очна линия представлява интерес, препоръчвам Ви да пробвате тази. Приложенията ѝ са много и със сигурност няма да бъде използвана само в празничния сезон.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up