ColourPop It's a Princess Thing Palette, Heigh-Ho & So This Is Love Super Shock Eyeshadows (Disney Designer Collection)


Здравейте,
Днес ще Ви покажа какво избрах за себе си от колаборацията на ColourPop и Disney, като ще споделя и моето мнение за продуктите.



Всичко, което се прави в колаборация с гиганта Disney, предизвиква огромен интерес. Така е и с тази колекция. Аз изключително много харесвам ColourPop и продуктите им за мен са едни от най-добрите на пазара в този ценови клас.

От Disney Designer колекцията избрах да купя палитрата It's a Princess Thing Eyeshadow Palette, както и две от единичните Super Shock сенки, съответно в цветовете Heigh-Ho и So This Is Love.


It's a Princess Thing Eyeshadow Palette съдържа 15 цвята сенки, всяка от които с големина 1 гр. Цената на палитрата е 20 долара.

Продуктите на ColourPop може да поръчате директно от сайта на марката.


Честно казано, купих палитрата заради опаковката. Тя е направена от твърд картон, като на нея са изобразени най-известните принцеси на Disney, само че в малко по-модерен вариант. От вътрешната страна на капака, там където обикновено има огледало (такова липсва в тази палитра), може да видите и техните подписи. 

Аз изключително много харесвам палитрите на ColourPop, защото са перфектното съчетание между отлично качество и съвсем резонна цена.

Тази палитра не прави изключение и отново показва на пазара, че ColourPop правят наистина качествени сенки. Цветовете са наситени, пигментирани и с тях се работи с лекота. При матовите се забелязва разпрашване, но то е достатъчно незначително, за да не дразни потребителя. Блестящите цветове пък помагат с минимално количество продукт, да получите наистина впечатляващи, ярки визии. Особено силно впечатления ми прави сребърният цвят (Thingamabob), който на живо е повече от изумителен.






От асортимента на ColourPop силно впечатлена съм от техните Super Shock-сенки. Ако не сте запознати с тях, може да намерите доста техни ревюта в блога. Накратко, това са сенки, с подобна на кремообразна текстура, които се отличават с изключително силен пигмент. Те се предлагат в няколко финиша, като за себе си предпочитам блестящите, които наистина са едни от най-добрите сенки с частици на пазара.

Както вече споменах, от Disney Designer-колекцията избрах да купя цветовете Heigh-Ho (Glitter) и So This Is Love (Metallic). Те са с големина от 2,1 гр. всяка и цена 5 долара за брой.

От двата цвята определено предпочитам и харесвам повече So This Is Love. Пигментът е много добър, а цветът - универсален и може да се използва при много различни грим-визии, било те по-ежедневни или наситени.

Heigh-Ho е по-скоро "topper" и е добре да се нанася върху друг цвят, за да му придаде различен ефект. Самостоятелно няма достатъчно силен пигмент и е нужно сериозно напластяване.

И двата цвята предпочитам да нанасям с пръст.





От продуктите, които виждате в този пост, препоръчвам при желание да закупите палитрата със сенки. За мен цветово тя не е любим продукт, но ако на Вас цветовете Ви допадат, то добавете я към колекцията си. Палитра с толкова добро качество за едва 20 долара трудно бихте намерили на пазара.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up