Chanel Le Vernis 917 Opulence & 918 Flamboyance (Chanel Christmas 2018 Collection)


Здравейте,
Днес е време да Ви представя двата празнични лака, които Chanel лансират със своята Collection Libre. Цветовете са съответно 917 Opulence и 918 Flamboyance.



Опаковката на лаковете е съвсем класическа за марката. Всеки лак е с големина 13 мл. Цената на лаковете е 50 лв.


И двата лака са с изключително трудни за снимане цветове, така че Ви препоръчвам да ги разгледате в някой магазин, за да добиете по-реална представа за тях.

917 Opulence е комбинация между бронзово, зелено, лилаво и златно. На различната светлина изглежда различно и е с перлен финиш.




918 Flamboyance е абсолютната класика за Коледа - изключително красиво червено с безброй малки златни блясъчета, които така и не успях да уловя на снимка.


И двата лака предпочитам да нанасям на два пласта, за да бъдат цветовете по-наситени, но опитна ръка може да се справи и с един пласт.

Цветовете засъхват много бързо върху ноктите. Като трайност при мен 918 Flamboyance се бели доста по-бързо и след около 3 дена вече се виждат дефекти по маникюра. 917 Opulence трае около 5 дена върху ноктите ми.

Чувствам се длъжна отново да се оправдая, че снимките не успяват автентично да представят цветовете на двата лака. Наистина направих всичко по силите си. Качвам по-голям брой кадри, с надеждата те да Ви дадат повече информация.









* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up