Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick 17


Здравейте,
Напоследък червилата станаха "моят продукт". Постоянно изпробвам нови, търся все по-добри и като цветове, и като качество. Затова не би трябвало да Ви учудва, че поръчах от новите Rouge Pur Couture The Slim в мига, в който бяха лансирани във Великобритания.


Беше ми много трудно да избера цвят по промо-снимките, но реших да рискувам именно с номер 17, който се оказа идеален за моя вкус.

Серията Rouge Pur Couture The Slim на Yves Saint Laurent е вече налична в България. Червилата са с цена 71 лева, а във всяка гилза се съдържат 2,2 гр. продукт.


Опаковката на червилата е с изчистен дизайн, в комбинация между златен метал и черен мат.


Червилото е под формата на ромб. Ако не се лъжа, това е първото червило с такава форма, или поне аз не се сещам за друго такова. Производителите обясняват нетипичната форма с желанието червилото да се нанася по-лесно от потребителите. Предполага се и че с такава форма ще може по-лесно да се очертават устните. За мен, тази форма въобще не се оказа улеснение, а напротив. Разбира се, това е строго индивидуално и коментирах проблема и с други хора, като всички те ми споделиха, че за тях формата е от помощ. Но няма как да не Ви споделя - аз не боравя с лекота с червилото и точно очертаването на контура на устните представлява трудност. Лично аз бих предпочела червилото да е в по-класическа форма.


Формулата на Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim обаче от своя страна е повече от идеална. Червилото е отлично пигментирано и с лекота покрива устните в плътен, наситен цвят. Rouge Pur Couture The Slim е с матов финиш и то истински мат, типичен по-скоро за течните червила.

Като трайност Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim се представя отлично, като без проблем изкарва върху устните ми цял ден. Изтрива се в основата си при консумация на по-мазни храни, но с лека корекция цветът отново става идеален. Червилото се трансферира при допир.


Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim е изключително комфортно за носене, като едва след около 6-7 часа започвам да чувствам лека сухота върху устните си, но нищо фрапиращо.


Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim е едно от най-добрите червила, които съм пробвала, като единственият му "минус" за мен е именно формата. Както вече споменах обаче, това е твърде субективно и съм сигурна, че за много хора тя ще е изключително удобна. Така че както винаги Ви съветвам - пробвайте и сами преценете доколко тази серия ще Ви допадне.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up