Chanel Le Lion de Chanel Illuminating Powder (Chanel Christmas 2018 Collection)


Здравейте,
Продължавам с представянето на продукти от Коледната колекция на Chanel. Фокусът днес ще е върху (може би) един от хитовите, а именно хайлайтъра Le Lion de Chanel Illuminating Powder.





Хайлайтърът е с прекрасният принт на лъв. Това не е първият хайлайтър с такъв принт, но е първият такъв, който ще бъде наличен в България. В края на миналата година от Chanel лансираха 2 цвята, които бяха лимитирани и ексклузивни за бутиците на марката.

Le Lion de Chanel от колекцията Libre 2018 е лимитиран и се различава много като цвят от предишните два хайлайтъра, които споменах.

Големината му е 8 гр., а опаковката е в класическата черна кутийна на Шанел, чието лого този път е оцветено в бронзово.


Хайлайтърът, както се полага на продукт от такъв клас, има велурено калъфче. Освен това заедно с него получавате и малка четка за нанасянето му. Знаете, че не съм фен на четките, които идват заедно с продукти, палитри, пудри и т. н., но няма как да не призная, че е една от най-добрите подобни четки, които съм пробвала.




Цветът на Le Lion de Chanel е сравнително светло злато, в което има прасковен нюанс и миниатюрни розови частици. Получава се доста интересна комбинация. Финишът е металически.

Макар в кутийката да изглежда, че хайлайтърът има по-едри частици, такива върху лицето не се забелязват. Блясъкът е еднороден и много интензивен. При по-ежедневни визии препоръчвам съвсем деликатно нанасяне, тъй като пигментът на хайлайтъра е наистина отличен. При желание, може да напластите до желаната степен.

Текстурата е изключително добра - богата и непрашлива е.

Самият цвят е малко труден за снимане, затова Ви моля да не разчитате само на моите (а и чужди) снимки и сами да пробвате хайлайтъра, за да прецените истински допада ли Ви цветът.

Снимах го както с изкуствено осветление, така и на тъмно със светкавица, за да се види по-добре блясъкът му.

Първоначално бях малко притеснена доколко цветът на Le Lion de Chanel ще е подходящ за моята, сравнително светла кожа. Оказа се обаче, че цветът не само ми пасна, но се превърна в най-любимият ми от трите Лъва-хайлайтъра на Chanel, които имам. И дори и напластен, не потъмнява, а просто блясъкът става по-интензивен. Използвам го както в ежедневния си грим, така и при по-специални поводи. Слива се идеално с кожата и с останалите нанесени продукти. Озарява кожата прекрасно.


Снимка със светкавица


Както вече споменах, според мен Le Lion de Chanel ще бъде един от хитовете в колекцията. Ще се радвам ако съм възбудила интереса Ви и отидете да го тествате в оторизираните магазини. И ще чакам да ми споделите какво е Вашето мнение! ☙




* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up