Huda Beauty The New Nude Eye Shadow Palette


Здравейте,

Реших да започна новата седмица с пост за продукт, който искрено развълнува не само мен, но и доста голяма част от грим-любителите. Затова днес Ви представям най-новата палитра на Huda Beauty, а именно The New Nude.




The New Nude ще бъде лансирана съвсем скоро и на българския пазар, разбира се - в Sephora. Аз поръчах моята от Великобритания, така че нямам представа каква ще е цената на палитрата в България, но предполагам ще е между 120 и 130 лева.

Палитрата е с общ грамаж 19,7 гр. и включва 18 цвята - 10 матови сенки, 2 глитъра, 4 блестящи цвята, 1 перлен цвят и 1 база/коректор.


Опаковката на The New Nude е направена от твърд картон. Като форма и размер е идентична с предишните големи палитри на Huda Beauty. От вътрешната страна на горния капак има голямо огледало, а самата палитра се затваря посредством магнит. Има протектор за сенките, на който са изобразени очите на Huda Kattan.

Опаковката е оцветена в светло, нежно розово и е на живо е изключително красива.


И нека вече премина към впечатленията ми от цветовете.

Започвам с базата/коректор (Concealed). Разбирам идеята да се сложи такъв продукт, но не знам доколко подходяща е тя. Най-вероятно с времето по базата ще полепнат частички от останалите сенки и по този начин ще се замърси. Иначе като продукт - въобще не е лоша. Използвала съм я като база и макар да изглежда по-мазна - работи добре като такъв продукт и сенките остават непокътнати почти целия ден. Все пак лично аз предпочитам да използвам някоя от любимите ми и доказали се във времето бази. Като коректор (нанася се върху клепача с цел изчистването му и по-наситен вид на нанасяните след това цветове) се налага да се напласти малко повече, тъй като пигментът е по-слаб.

Перления цвят (Kinky) лично аз бих определила по-скоро като металически без открояващи се блестящи частици. Страхотна текстура и пигмент. Нанася се с лекота върху клепача както с пръст, така и с четка. Не се разпрашва и частици от него не падат по лицето по време на гримиране.

Двата глитъра (Excite & Infatuated) са цветовете, за които най-много се притеснявах. Този път обаче, за разлика от предишните палитри, глитърите не са просто пресовани към палитрата, а се усеща, че в тях има и основа, която ги прави по-лесни за нанасяне. Това се вижда и на снимките със суочове, където по никакъв начин не съм се опитвала да изкарам глитърите по-добри, отколкото са. Както ги нанесох, така ги виждате. Не съм използвала база, не съм и напластявала. Вижда се, че те се захващат доста по-добре за кожата от предишните палитри, но все пак Ви препоръчвам да използвате специална база, когато искате да се гримирате с тях. Иначе като цветове са невероятно красиви и може да постигнете наистина зашеметяващи визии с тях.

Блестящите цветве (Crave, Daydream, Fantasy & Charmed) изглеждат като комбинация от натрошени диаманти. Всеки от тях съдържа в себе си микс от различни цветове, което допринася за крайния им вид. Като формула цветовете са отлични. Отново - нанасят се еднакво добре и със суха четка, и с пръст, а ако искате интензивността им да мине на съвсем друго ниво - може леко да намокрите четката, с която ги нанасяте. Текстурата им е мека и "мазна", без да е трошлива или прашлива. Блясъкът и интензивността на тези сенки ми беше малко трудно да уловя чрез фотоапарата, но съм сигурна, че когато сами ги тествате в магазина, ще се убедите колко красиви са в действителност.

В палитрата има цели 10 матови цвята (Bare, Lace, Secret, Play, Tickle, Tease, Raw, Love Bite, Spanked, Teddy) и те са наистина чист мат (за разлика от една друга много известна палитра, в която уж матовите цветове съдържат частички...). Цветовете са със страхотен пигмент. Единственият цвят, който при мен не е с отлична пигментираност, а с много добра, е Bare. Цветовете дават възможност за наистина много голям избор от грим визии и комбинации. Разпрашват се средно, но към момента това не е повлияло на количеството продукт и сенките изглеждат като недокоснати.




The New Nude Eye Shadow Palette позволява много широк спектър на употреба, като с нея с лекота могат да се създадат както по-леки и ежедневни визии, както и такива, отличаващи се с креативност и много блясък.

Ако палитрата има някакъв минус, то той е субективен и може би валиден само за мен. Искаше ми се (макар да не е в концепцията на палитрата) да има матово неутрално кафяво. Понякога, ако прекаля с розовото/червенеещото, очите ми изглеждат по-уморени и именно с такова кафяво компенсирам това.

На Вас мога да препоръчам дори и да не желаете палитрата (както и аз не я желаех в началото), да я пробвате в магазини Sephora (когато бъде налична там), защото съм сигурна, че ще Ви допадне много. Именно една такава проба преди седмици ме накара и аз да си променя мнението и да я поискам много силно.

По мое скромно мнение - The New Nude си заслужава и ще бъде прекрасен подарък за всеки грим-фен.








Мога да Ви зарадвам с новината, че в момента в моя Инстаграм профил (https://www.instagram.com/eatlovemakeup/) има игра, в която един от участниците ще спечели тази красива палитра. Ако желаете да я притежавате - може да се включите в играта.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up