Chanel Rouge Allure Velvet 68 Émotive, 69 Abstrait & 70 Unique


Здравейте,
Днес ще Ви представя три цвята от разкошната Rouge Allure Velvet серия на Chanel. Цветовете, които са споменати в този пост са 68 Émotive, 69 Abstrait и 70 Unique.





Линията Rouge Allure Velvet предлага богата гама от цветове за всеки вкус. Червилата са налични във всички магазини, оторизирани да продават Chanel. Цената им е 72 лева, а големината е 3,5 гр. Ароматът на червилата е типичният за марката и е много лек.

Опаковката на Rouge Allure Velvet за мен е любима и абсолютно зашеметяващо красива. Червилото се "отваря" като се натисне горният му край и се затваря по същия начин. В тази серия опаковката е от матиран материал, а аз много харесвам матовото черно на марката. Освен, че върху него не оставят следи от пръсти при допир, чисто визуално изглежда прекрасно.


Серията обещава плътен цвят и невероятен комфорт за устните и определено спазва тези свои обещания.

И трите червила, които имам, се отличават с впечатляващо наситен пигмент. Буквално с едно минаване върху устните те биват изцяло покрити с плътен цвят. Текстурата на червилата е много лека и не носи никакъв дискомфорт. Дори и часове след нанасянето, устните не са изсушени. Червилата не се усещат по никакъв начин и може дори да забравите, че носите червило и то с толкова наситен цвят.

Трайността на Rouge Allure Velvet също е впечатляваща. Без консумация на храни, цветът остава непокътнат през целия ден. При консумацията на по-мазна храна, цветът леко се изтрива в основата си, но с една бърза и лека корекция, визията отново става отлична. Имайте предвид, че червилото се трансферира при допир, но по никакъв начин не се разтича или врязва във фините линии около устните.

Финишът на Rouge Allure Velvet е описан като "Luminous Matte". Аз бих го нарекла просто сатенен. Цветът е сравнително матов, но все пак не стои "сухо" и в него се вижда блясък. Ако Вие не сте фенове на абсолютно матовите червила, такъв тип сатенени биха били чудесна опция.


68 Émotive

68 Émotive

69 Abstrait

69 Abstrait

70 Unique

70 Unique
За мен серията Rouge Allure Velvet е абсолютен шедьовър и притежава една от най-добрите формули във високия клас козметика. Като цветове, лично за мен любими са 69 и 70, като първия нося почти ежедневно, а втория когато искам малко по-изтънчена визия.


* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up