Chanel Rouge Allure Velvet N°5 (Chanel Christmas 2018 Collection)


Здравейте,
В средата на работната седмица е време за малко повече цвят и затова ще Ви представя единственото класическо червило в Collection Libre на Chanel, а именно Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour N°5.




Тази година от Chanel налагат червения цвят за Коледния сезон, като го почитат с това червило и с новата, лимитирана, червена опаковка на най-класическия им аромат - N°5.

Може би помните, че през 2017 година за Коледа марката лансира 4 цвята червени червила в лимитирана червена гилза. Е, тази година продължават със серията, като лансират N°5.

Гилзата отново е в същия цвят и ще допълва идеално започнатата през 2017 година колекция.

За мен опаковката на Rouge Allure, независимо от серията, е една от най-красивите и стилни на пазара.

Разбира се, Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour N°5 е лимитиран цвят и се предлага само в Collection Libre. Върху гилзата е отбелязан всеизвестният N°5 - прекрасен детайл, който придава допълнителна стойност на червилото, особено за почитателите на този аромат-бестселър.

Аз обожавам лимитирани продукти, особено когато включват в себе си интересен детайл, така че беше само въпрос на време да купя това червило. И се радвам, че го направих.


Въпрос на часове е Коледната колекция на Chanel да бъде лансирана в България, така че ако сте си харесали нещо от нея - бъдете готови :)


Chanel Rouge Allure Velvet N°5 има много добър пигмент, като може да се напласти за още по-интензивен цвят. Гилзата с лекота се плъзва по устните и ги покрива с красив, ярък, червен цвят. Текстурата на червилото е отлична. Не предизвиква никакъв дискомфорт или сухота в устните. Цветът е много ярък и не седи като класически мат, а има блясък в него, който придава дълбочина на цвета.


Без консумация на храни, червилото издържа цял ден върху устните ми. Когато консумирам храна, то се изтрива в основата им и е необходимо повторно нанасяне.

Червилото се трансферира и оставя следи при допир до чаши, кожа и тн.



Знаете, че червените устните са най-голямата класика за Коледа. Ако никога не сте се престрашавали да носите този цвят, искрено Ви съветвам да пробвате. Ще останете впечатлени от резултата.

Chanel Rouge Allure Velvet N°5 е отличен избор не само за почитателите на N°5 и колекционерите на лимитирани продукти, но и за всеки, който иска комфорт, интензивен, ярък цвят и много добра трайност от червилото си.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up