MAC Dazzleshadow Liquid Every Day Is Sunshine


Здравейте,
Не чак толкова отдавна, от MAC лансираха своите Dazzleshadow Liquid-сенки за очи, а в този пост ще Ви разкажа малко повече за цвета Every Day Is Sunshine.



Искрено ще Ви споделя, че бях "отписала" тази серия много преди да пробвам продуктите. Аз съм много верен фен на серията течни сенки на Stila и предполагах, че от MAC няма как да направят чак толкова добра алтернатива. При проба в магазин обаче осъзнах, че въобще не съм права.


MAC Dazzleshadow Liquid представляват течни сенки, като различните цветове са с различен финиш. Конкретно Every Day Is Sunshine е с Shimmer-финиш и съдържа в себе си безкрайно много ситни блестящи частици. Цвета бих описала като смес от розово и прасковено.

Четката е под формата на апликатор (каквито сме виждали при течните червила). Обичам да използам апликатора когато искам да направя т. нар. "cut crease". С такъв тип апликатор е много удобно да се "отсече" рязка граница между цвета на подвижния и неподвижния клепач. Сянката засъхва много бързо върху клепача и ако не искате граница между цветовете, трябва много бързо да прелеете с четка. 

Друг начин, по който нанасям цвета е като с пухкава четка взема продукт от апликатора и много нежно го нанеса върху подвижния клепач. Получава се много лек пласт от едва забележими блестящи частици. Особено удобна визия когато работите в офис и се стараете да се придържате към по-естествена визия, но все пак искате и малко "екстра"-ефект в грима.

Както вече споменах, сенките засъхват много бързо. Именно такъв тип течни сенки ме отказаха от идеята да използвам насипни пигменти и най-вече глитъри. Знаете, с тях трябва повече да се внимава, да се използва специална база и после задължително остават частици по лицето, които трябва да се отстранят. С този тип сенки всичко се получава много по-бързо, лесно и най-вече чисто. 


Като пигмент Every Day Is Sunshine се представят доста добре, като имат въможност и за напластяване. Препоръчвам, ако желаете да ги нанесете по този начин, да изчакате първия пласт да засъхне добре и тогава да нанесете втори. По този начин си гарантирате плътен, блестящ цвят.


Ако Ви харесва как изглеждат пигментите и силно блестящите сенки върху клепачите, но нямате желанието да се занимавате с насипни брокати, то такъв тип течни сенки са идеално решение за Вас.

* Продуктът ми е предоставен от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up