Chanel Ombre Premiere 907 Cuivre Lamé & 908 Noir Lamé (Chanel Christmas 2018)


Здравейте,
Съвсем скоро на българския пазар ще бъде лансирана новата Коледна колекция на Chanel. За мен това е не само една от най-добрите празнични колекции за тази година, но и също така една от най-силните колекции на Chanel. Затова през цялата седмица ще Ви представям различни продукти от нея. Започвам с два от цветовете на единичните сенки, а именно 907 Cuivre Lamé и 908 Noir Lamé.



В колекцията се предлагат 4 цвята единични сенки. Всяка сянка е с големина 2,5 гр., а предлаганите цветове са лимитирани.

Опаковката на сенките е класическата за единичките на Chanel, като разликата е, че логото на марката този път е оцветено в бронзово. Малък детайл, който внася доста сериозна промяна и определено радва окото.

В комплект с всяка сянка има и малки апликатор и четка с цел подпомагане нанасянето на продукта.



В Collection Libre на почит е лъвът. Той присъства като принт върху някои от продуктите, включително върху сенките.

Попадала съм на мнения, че принтът не е красив, не е харесван, не е подходящ. Аз съм на съвсем друго мнение и в моите очи той е просто невероятен и величествен, точно какъвто е лъвът. Дотолкова се опиянявам от красотата му, че със съжаление използвам продуктите с този релеф и се чудя не е ли по-добре да ги оставя непокътнати, за да може да ме радват по-дълго време... Прекалено любопитна съм обаче, и бързам да използвам всеки нов продукт в колекцията ми.


907 Cuivre Lamé е прекрасно, наситено, блестящо бронзово. Изключително добре седи на кафяви очи, а не е лесно да се намери цвят, с който те изпъкват.

908 Noir Lamé е плътно черно с миниатюрни частици, които придават дълбочина на цвета.



И двата цвята впечатляват със своя пигмент. Бих казала, че той е толкова силен, че почитателите на Chanel ще се изненадат. Разпрашването и при двата цвята е минимално, като го забелязвам само при поемане на продукт с четка, но при гримиране частички цвят не попадат по лицето.

Дори и с едно минаване с четката, визията е достатъчно интензивна, но може да се напласти и за по-драматичен ефект. Предполагам с мокра четка цветовете ще изпъкнат още повече, но не ми се е налагало да ги ползвам по този начин.


Изключително доволна и силно впечатлена съм от новите единични цветове сенки на Chanel и горещо Ви препоръчвам да ги пробвате. Вярвам, че ще се харесат и на Вас.

Аз не използвам черни цветове и 908 Noir Lamé намира доста по-рядко място в моя грим, но за сметка на това към 907 Cuivre Lamé посягам много често. Не се сещам за по-красиво и впечатляващо бронзово и за мен именно този цвят е едно от топ-предпоженията в колекцията.



* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up