MAC Shiny Pretty Things Eyeshadows P For Pink & Major Win


Здравейте,

Днес е време да започна да Ви разказвам малко повече за коледната колекция Shiny Pretty Things на MAC. Започвам с ревю на 2 от цветовете сенки, а именно P For Pink и Major Win.



Сенките са с големина 1 гр. и цена 44 лв. Колекцията вече е налична в магазините на MAC в България и на място може да я разгледате.

Опаковките на Shiny Pretty Things са изчистени откъм дизайн и са оцветени в сребърно.

Ще съм откровена с Вас и ще Ви призная, че преди да пробвам сенките бях убедена, че няма да ми харесат. Очаквах изключително силно разпрашване заради безбойните частици и по-ниска пигментираност. Именно затова винаги съветвам всеки да пробва лично, защото никога не се знае кой продукт ще се окаже изненада. А за мен тези сенки се оказаха именно такава.

Сенките приличат на натрошени и смесени различни цветове кристали. Комбинация са от няколко различни цвята и са пълни с много блестящи частици. Нанасяла съм ги със суха четка, с намокрена четка и с пръсти. Учудващо за мен, и по трите начина пигментът им е много силен. Най-много ме изненада нанасянето със суха четка, но факт - абсолютно достатъчен е.

Както вече споменах - очаквах много от частиците да падат по лицето по време на грим. Това обаче не е така. Текстурата на сенките изглежда много зърнеста и трошлива, но основата им е много добра и нанесени върху очите, текстурата е еднородна.

Случвало ми се е няколко заблудени блясъчета да попадат по кожата по време на гримиране, но в редки случаи. По-често нямам никакви такива оплаквания. Ако имате чувствителни очи, то внимавайте с разгримирането. При мен само тогава се случва няколко частички от сенките да влезнат в окото.


Макар и да ми е трудно да уловя добре цветовете и блясъка на сенките, мога да Ви гарантирам, че на живо те са изключително красиви. Блясъкът е наистина много силен, а цветовете изключително ефектни. Сенките са идеален избор за настъпващите Коледни и новогодишни празници, както и за всеки по-специален повод или вечерен грим.

Горе - Major Win, долу - P for Pink

Горе - Major Win, долу - P for Pink


* Цветът Major Win ми е предоставен от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up