Chanel Ombre Premiere 905 Electrum Lamé (Chanel Christmas 2018)


Здравейте,

Връщам се за малко отново на тема Коледата на Chanel, за да Ви представя още един цвят от единичните сенки Ombre Premiere. Постът днес е посветен на 905 Electrum Lamé.





Всъщност именно това беше първият цвят от серията, в който се влюбих и побързах да купя.

Колекцията е налична в оторизираните магазини. Цената на 905 Electrum Lamé е 64 лева и съдържа 2,5 гр. продукт. Всички цветове са лимитирани, така че ако сте си харесали продукт от колекцията - побързайте да го купите.

Опаковката е малка и компактна, като е в класическия за Chanel вид. Разликата е, че този път логото на бранда е в бронзов цвят. Разбира се, както и останалите сенки от серията, и Electrum Lamé е с красивия принт на лъв.


905 Electrum Lamé е в цвят бяло злато и ма ясно забележими частици.

Пигментът на 905 Electrum Lamé е по-скоро добър към много добър, като позволява и сериозно напластяване. Разпрашването е минимално.




Макар сянката да е много красива върху клепача, аз я купих с идеята да я използвам като хайлайтър. И по този начин седи повече от прекрасно. Да, върху скулите също се забелязват блестящите частици, но те са фини като прашец и не седят грубо. Все пак, ако Вие предпочитате по-дискретния хайлайт, по-добре използвайте сянката само по първоначалното ѝ предназначение.


Нанасям сянката като хайлайт както самостоятелно, така и смесен с други продукти за тази зона. Особено много обичам да я смесвам именно с хайлайтъра от коледната колекция на Chanel.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up