MAC Shiny Pretty Things Lipstick Babetown


Здравейте,

Най-вероятно забелязвате, че изоставам с постовете за сезонни лансирания. Така е и с този, който представя Babetown - червило, част от Коледната Shiny Pretty Things колекция на MAC.



Всъщност, дори нямам представа дали червилото все още е налично в магазините на марката, но въпреки това исках да направя този пост, защото MAC често релансират свои лимитирани цветове.

Цветът Babetown ми хареса още с първите промо-снимки на колекцията и щом го пробвах в магазин на MAC, веднага го купих. Цената му е 37 лева, грамажът 3 гр., а финишът Creemsheen.


Пигментът на червилото е много добър. Може да се нанесе по-пестеливо за лек ефект или да се напласти за по-плътен цвят. Червилото е комфортно за носене, като не изсушава устните дори и при продължително носене.

При мен трайността е сравнително добра - около 5 часа, като при консумация на храна започва да се изтрива. Не се разтича и не се врязва в линиите около устните.

Това, което най-много ми харесва в Babetown е самият цвят. Абсолютно универсален, подходящ за всякакви визии и поводи. Babetown е и именно цветът, към който посягам когато нямам идея с какво червило да съчетая останалия си грим, защото се връзва идеално с всичко. Подходящ е както за светли кожи, така и за такива с повече тен.








Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up