Chanel Les 9 Ombres Edition N°2 Quintessence


Здравейте,
Започвам седмицата с ревю на новата лимитирана палитра с 9 цвята сенки от пролетната колекция на Chanel.



Палитрата Les 9 Ombres Edition N°2 Quintessence е вече налична в България. Може да я намерите във всички магазини, които са оторизирани да продават продукти на Chanel. Палитрата съдържа 9 цвята, общият ѝ грамаж е 6,3 гр., а цената ѝ е 159 лева.




Палитрата по форма и размер е идентична с предишните палитри с 9 цвята на марката. Разбира се, придружена е и от класическия велурен калъф на Шанел, а заедно с нея получавате и няколко апликатора за нанасяне на цветовете.


Макар Les 9 Ombres Edition N°2 Quintessence да е част от пролетната колекция на бранда, за мен цветовете не са особено пролетни. Поне аз цветово не си представям пролетта по този начин и това малко обърква впечатленията ми.
Качествено обаче, Edition N°2 Quintessence се представя повече от прекрасно. И матовите, и блестящите цветове са с отлични пигменти и незабележимо разпрашване. Нанасят се равномерно и се преливат без проблем. Единственият цвят, при който имам затруднения и не винаги успявам да постигна желания резултат, е светлосиният.

Друг специфичен цвят е наситеното златно. С него задължително използвайте база, защото има много силен пигмент и оставя като "стейн" върху кожата.




Честно Ви признавам, че макар да е красива палитра, към Chanel Les 9 Ombres Edition N°2 Quintessence не посягам особено често. В момента съм на друга цветова вълна и както вече споменах за мен палитрата е необичайно предложение за пролетта. Качествено обаче нямам забележки към палитрата и се радвам, че е част от моята колекция. През по-студените месеци със сигурност ще я включвам по-често в грима си.




* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up