Urban Decay Naked Reloaded Palette


Здравейте,
Навярно помните, че преди няколко месеца Urban Decay обявиха, че спират да продават една от най-популярните палитри за очи, а именно Naked.
Още тогава беше ясно, че няма как да не предложат алтернатива и от съвсем скоро тя вече е на пазара и се нарича Naked Reloaded.



Нека започна с това, че всъщност аз не съм почитател на Naked-серията и дори и да си купя някоя палитра от нея, тя рядко остава в колекцията ми. Включително бях убедена, че няма да харесам, респективно купя и тази палитра. Въпреки това обаче, в момента четете това ревю, което означава, че нещо в Naked Reloaded е привлякло вниманието ми.


Опаковката на палитрата е направена от комбинация картон с пластмаса и е обвита с плат. Декорацията върху плата ми харесва, но самият той - не. Със сигурност ще се изцапа след време и почистването му ще е доста трудно.

От вътрешната страна на капака има огледало. За моя радост, в тази палитра четката липсва. UD понасят негативни коментари заради тази липса, но аз никога не съм харесвала техните четки в палитри, затова за мен липсата е само в плюс.

Urban Decay Naked Reloaded включва 12 цвята сенки. Първият и последният цвят са с грамаж 1,4 гр. Вторият и предпоследният са с грамаж 1,3 гр., а всички останали цветове са по 1,1 гр. Палитрата вече е налична в магазини Sephora и е на цена 91 лева.


За мен Naked Reloaded качествено е много добра палитра. Единствените два цвята, към които имам забележки са Bribe и Angel Fire. Първият се разпрашва, а вторият е с много нееднородна текстура и по-слаб пигмент. Което е жалко (за мен), защото цветът е много красив и един от най-любимите ми в пралитрата. С него трябва да работите по-внимателно, да използвате навлажнен апликатор или директно да нанасяте с пръст и да напластявате за по-голяма наситеност. Разбира се, може би идеята на цвета е да е да служи само за ефект, като се нанася върху основните цветове. Пробвала съм го и по този начин и определено харесвам резултата.

Всички останали цветове се представят отлично, като нямам никакви оплаквания към тях относно нанасяне, разпрашване или пигментираност.




И нека сега премина към цветовете на палитрата. За мен тя е напълно достатъчна за цялостен грим на очите. Мога да направя много комбинации (да, в една тоналност, но все пак много) между цветовете и да постигам различни визии, в зависимост от поводи и настроения. Палитрата е лесна за работа и комбиниране и при нея възможността за грешка е сведена до минимум. Обаче, ако сте козметичен фен, то най-вероятно вече имате тези цветове в колекцията си. Както ги имам и аз. Та, в тази връзка, съвсем нормално и естествено е Naked Reloaded да не предизвиква интерес във Вас. Ако обаче нямате такъв цветови подбор в колекцията си по една или друга причина или пък тепърва навлизате в света на козметиката и искате да започнете с нещо базово - Naked Reloaded е идеален вариант.

За мен палитрата се представя отлично и с удоволствие ще продължавам да я използвам. Ако цветовете представляват интерес за Вас - препоръчвам Ви да я пробвате в магазините на Sephora, за да установите дали и Вас качествено ще Ви удовлетвори. Освен това, на живо блестящите цветове са много по-наситени и искрящи, отколкото изглеждат на снимките. Знаете - пробата винаги е препоръчителна, независимо дали става дума за бяла или декоративна козметика.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up