Седмица на Natasha Denona: Super Glow 01 Fair/Clair


Здравейте,
Макар доста време да не съм публикувала ревюта, искрено желая да се "поправя" и да Ви представя много и интересни продукти в следващите седмици.

Тъй като се насъбраха няколко поста за продукти на Natasha Denona, реших да ги обединя и да ги представя в една седмица, посветена на бранда.

Първият пост от серията започва с хайлайтъра Super Glow в цвят 01 Fair/Clair.



Продукта си поръчах от Англия. Цената е 33 британски лири, а количеството 10 гр.

Хайлайтърът се предлагат в 3 цвята: 01 Fair/Clair, 02 Light-Medium и 03 Bronze.


Опаковката на Super Glow е направена от качествена пластмаса. За съжаление обаче, по нея остават отпечатъци от всеки допир. Не е възможно най-компактната опаковка, но е сравнително малка. От вътрешната страна на капачето има огледало.


Хайлайтърът има сравнително нееднородна текстура или както още е наричана "зърнеста".  Според мен това е и причината при нанасяне върху скулите, продуктът да акцентира върху несъвършенства и текстури. Не е фрапиращо, но все пак се забелязва. За да ретуширам този дефект, след нанасянето на продукта минавам отгоре с навлажнен Beauty Blender.

Ако човек се абстрахира от акцентирането върху несъвършенствата, самият ефект от Super Glow е красив, еднороден, почти огледален блясък.

Пигментът на Super Glow е доста добър, като позволява и напластяване. Самият цвят е подходящ само за много светли кожи, тъй като изглежда като скреж върху лицето. Аз съм със сравнително светла кожа, но въпреки това има моменти, в които 01 Fair/Clair изглежда неподходящ за мен.

С каквато и четка да се работи, хайлйтърът не се разпрашва.


Тексурата на хайлайтъра в комбинация с цвета, пречат на продукта да стане мой фаворит. Използвам го сравнително често, но много пестеливо и основно смесен с други хайлайтъри. Ако имам възможност, с удоволствие бих пробвала цвета 02, който може би би бил по-подходящ за мен и би променил впечатленията ми от Super Glow.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up