Седмица на Natasha Denona: Mini Nude Palette


Здравейте,
Вторият пост от седмицата, посветена на Natasha Denona, е за малката Mini Nude Palette.



Тази палитра видях съвсем случайно по време на последните намаления в Sephora. Знаете, че преди време във веригата заредиха Mini Sunset Palette, а по-късно и голямата Sunset Palette. Наличието на Mini Nude силно ме изненада и не се поколебах и за миг да я закупя.

Палитрата включва 5 цвята сенки. Всеки цвят е с големина 0,8 гр., а цената на палитрата е 50 лева.


Mini Nude Palette е изключително компактна палитра и страхотна за пренос в чантата или за пътувания.


Както вече споменах, Mini Nude включва 5 цвята сенки - 2 матови цвята и 3 металически. Разпрашването при докосване с четка е едва забележимо. Цветовете, както матовите, така и металическите, са с изключително силен пигмент. С матовите цветове е хубаво да се внимава именно заради този силен пигмент и препоръчвам цветът да се напластява малко по малко, за да нямате проблем с преливането.

Металическите сенки може да нанасяте със суха четка, с навлажнена или пък с пръст, като по всеки един начин цветовете са изключително интензивни, блестящи и наситени.

Може би помните, че съм споменавала, че Mini Sunset не е много по моя вкус, защото е прекалено топла и малко тъмна, но пък Mini Nude ми допада много повече. Подходяща е за много и различни ситуации и поводи и с нея могат да се направят не малко грим-вариации. Макар да няма светъл, матов цвят, който да използвам за зоната под веждата, палитрата ми стига за пълен грим на очите, като средния (най-светъл металически) цвят мога да използвам и за хайлайтър на лицето.

Ако цветовете в Mini Nude Ви допадат, то оглеждайте се за палитрата в Sephora, защото качествено е изключително добра и един отличен начин да пробвате козметиката на Natasha Denona.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up