Седмица на Natasha Denona: Duo Glow 01 Alba


Здравейте,
Днес продължавам да Ви представям продукти на Natasha Denona. "Героят" в публикацията е Duo Glow в цвят 01 Alba.





Duo Glow си поръчах от Англия. Цената е 33 британски лири, а количеството 10 гр. Продуктът се предлага в два цвята - 01 Alba и 02 Rayo.

Опаковката на Duo Glow е направена от пластмаса, по която остават отпечатъци при всеки допир. От вътрешната страна на горното капаче има голямо огледало.


Duo Glow е много интересен продукт, съчетаващ в себе си руж и хайлайтър. Цветът е комбинация от розово, прасковено-коралово и всичко това е озарено с фин, златист блясък.

Текстурата на Duo Glow е отлична - цветът е достатъчно пресован, за да няма разпрашване при допир на четка, но не прекалено, за да е труден за употреба. Пигментът също е на много високо ниво и според това какво искате да постигнете като ефект, трябва да съобразите колко и как ще нанесете.

Ако искате наситен руж, допирът на четката към кожата може да бъде по-осезаем. Duo Glow може да бъде нанесен и леко, само с върха на четката, като така резултатът е по-естествен. По същия начин може да го нанесете и върху друг (за предпочитане матов) руж, за да му придадете блясък.


Duo Glow озарява прекрасно лицето. Златните частици са изключително фини и като нежен воал покриват лицето и привличат светлината към себе си. А комбинацията между основните цветове на продукта - розово и прасковено-коралово, е идеална за пролетно-летния сезон и за освежаване цялостния вид на лицето.

Продуктът не акцентира върху несъвършенствата.

Duo Glow е един от любимите ми продукти на бранда и го препоръчвам без колебание.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up