Седмица на Natasha Denona: Bloom Blush & Glow Palette


Здравейте,
За финал на седмицата, посветена на Natasha Denona, оставих най-любимия ми продукт на марката, а именно палитрата Bloom Blush & Glow.


Палитрата си закупих от Англия. Цената ѝ е 51 британски лири и съдържа 13,7 гр. продукт.

Bloom Blush & Glow Palette има красива, компактна опаковка. Затваря се плътно посредством магнит, а от вътрешната страна на горния капак има голямо огледало.

Палитрата съдържа 4 продукта - 2 ружа и 2 хайлайтъра, като от всеки вид има класическа пресована версия и кремообразна.


Двата кремообразни продукта - Glow Cream Base (хайлайтър) и Cream Blush (руж) имат отделно капаче, което ги отделя от пресованите продукти. Те, от своя страна, са Glow Extreme  (хайлайтър) и  Duo Glow (руж).


Cream Glow Base е кремообразен продукт, който може да служи като самостоятелен хайлайтър или като основа за класически хайлайтър. Блясъкът на продукта е умерен, като позволява напластване. Базата на цвета е розова и съдържа миниатюрни блясъчета. Колкото повече се разнася, толкова повече се слива с кожата и придава все по-естествен ефект. Това е продуктът, който най-малко ми допада от цялата палитра. Не, че е лош, просто хайлайт-стиковете на Chanel за мен са ненадминат кремообразен продукт в тази категория.

Cream Blush е кремообразен руж, който първоначално плаши с интензивния си цвят. Продуктът е изключително пигментиран и горещо препоръчвам да бъдете внимателни при употребата му. За което просто е нужно да работите с по-рехава четка и "лека" ръка. Ефектът е разкошна, естествена руменина. Разбира се, може да бъдете и една идея по-щедри, ако цветът на кожата Ви го позволява. Подобни цветове ружове лично аз обожавам да използвам през есенните месеци.

И двата кремообразни продукта съм нанасяла както под, така и над прахообразни. Когато ги нанасяте над прахообразни продукти (примерно върху вече фиксираното с пудра лице) е нужно да работите малко по-внимателно с четката, за да се слеят добре кремообразната и прахообразната текстура на лицето.

Glow Extreme е страхотен, интензивен хайлайтър. Пигментът на продукта е повече от отличен, а блясъкът - зашеместяващ. Продуктът не се разпрашва, акцентира минимално върху несъвършенствата и озарява приказно лицето, с почти огледален блясък. Цветът на хайлайтъра е смесица между шампанско и розово, с много фини частици. Наистина страхотен хайлайтър. Може да го нанесете леко за по-естествена визия или да напластите при желание.

Duo Glow е пресован руж с озаряващ ефект. Цветът е смесица между коралото и розово с много блясък (цветът не прилича на Duo Glow от предишния пост). Текстурата на ружа е прекрасна, не се разпрашва и има отличен пигмент. Може да нанасяте ружа както самостоятелно, така и върху друг продукт с цел озаряване и цялостна промяна на ефекта.

И двата пресовани продукта не се разпрашват и се сливат идеално с кожата.



За мен Bloom Blush & Glow се оказа любим продукт. Както качествено, така и цветово, палитрата се вписа идеално в грим-рутината ми и посягам към нея ежедневно. Смятам, че ще е и изключително подходяща за пътувания, защото е компактна, а цветовете ѝ без проблем мога да включа в най-често правените от мен грим-визии.

За мен цената на палитрата е оправдана, предвид качествените ѝ характеристики, а количеството със сигурност ще стигне за продължителна употреба.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up