Chanel Cruise 2019 Collection


Здравейте,
Знам, че напоследък не съм от най-редовните в списването на блога, но се надявам това скоро да се промени. Много постове чакат да "видят бял свят", но днес искам да Ви представя ревю, което идва в най-точния момент. То е за Cruise-колекцията на Chanel, която вече е в търговската мрежа.


Chanel Cruise 2019 Collection се предлага ексклузивно в магазини Sephora, Pretty Shop и Serdica Center.

Колекцията включва 3 нови и лимитирани цвята лак за нокти от серията Le Vernis, а именно 703 Afterglow, 705 Open Air и 709 Purple Ray. В този пост ще Ви покажа цветовете с номера 703 и 709.



Тази формула на лаковете на Chanel ми е любима. При мен и двата цвята издържат без проблем 5 дена върху ноктите.

703 Afterglow най-лесно бих описала като BB крем за ноктите, тъй като цветът се слива с моя тен. Идеален и неангажиращ цвят за всякакви поводи, дрехи и локации, този лак отива на всичко. Предполагам, че на кожи с тен ще стои още по-красиво. На един слой лакът има лека покривност и прилича по-скоро на оцветена база за нокти. При два слоя цветът вече е по-наситен, но точно като BB крем, не покрива на 100%, а оставя съвсем малко от естествената визия на ноктите. Лакът има много фини частички в себе си, но те са видими само ако много се вгледате в тях.

709 Purple Ray е прекрасно пастелно люляково. Идеалният цвят за пролет и лято и абсолютен мой фаворит, макар да нося и Afterglow с голямо удоволствие. Цветът на 709 Purple Ray е изключително интересен и поне аз в моята колекция нямам друг лак, който да се доближава до този цвят. На един слой покрива доста добре, но аз предпочитам да го нанасям на два, за да бъде плътността по-голяма.

709 Purple Ray

703 Afterglow


Много интересен продукт в Cruise-колекцията са глос-сенките в бурканче. Те се предлагат в два цвята - сребристия Lunaire и златистия Solaire, като аз ще Ви представя първия. И двата цвята са лимитирани.

Lunaire е сиво-сребриста сянка с мокър ефект и добра пигментираност. Бурканчето съдържа 3 гр. продукт и ще Ви стигне за много дълго време. В комплект с него идва и малка четка, която противно на очакванията ми, върши доста добра работа. Сянката може да се използва както самостоятелно, така и да се нанася върху други цветове. Освен това може да служи и като база. Е, не за целия грим, но може да я нанесете в средата на клепача (избягвайте да "повдигате" сянката към сгъвката на клепача) и отгоре да сложите пигмент/глитър. Той ще се "захване" отлично. Ако сте фенове на модерните напоследък "мокри визии" в грима, то съм на мнение, че Lunaire много ще Ви хареса. Като за такъв тип глос-сенки, има задоволителна трайност и определено доста интересен ефект.


Следващият продукт, който ще Ви представя, е моливът Stylo Ombre et Contour в лимитирания цвят 224 Metallic Flash.

Моливът съдържа 0,8 гр. продукт, но нека този малък грамаж не Ви смущава, защото със сигурност ще Ви стигне за дълго време. Аз съм фен на тази серия моливи по няколко причини. Може да ги използвате за сенки върху целия клепач, за очна линия, за цвят във водната линия на окото. С тях се работи изключително лесно и бързо и трайността им е отлична. Когато много бързам, минавам няколко пъти с тях по клепача, преливам с четка и за по-малко от минута съм готова с грима на очите. 

224 Metallic Flash е студено сиво с фини блестящи частици. Принципно никога не съм се харесвала със сив грим, та не се харесвам и с този молив. Ако на Вас обаче цветът Ви харесва, то качествено вярвам, че и моливът няма да Ви разочарова. В Cruise-колекцията освен него, има още два лимитирани цвята - 222 Pure Flesh и 228 Vague.



Истинската изненада, и то приятна, за мен се оказа червилото с номер 212 Contraste (лимитиран цвят) от серията Rouge Coco Flash. В колекцията има още едно червило, което е с номер 208 Lumiere и също е лимитирано.

Нека обаче се върна на Contraste. Защо се оказа изненада за мен? Напоследък, като разбирайте в последните години, нося основно плътни, матови червила. Именно затова не предполагах тези леки "балсамести" формули, каквито са в Rouge Coco Flash, колко ми липсват. Червилото се усеща точно като балсам за устни, като включва и доста добър пигмент като за този тип червило. Трайността му също изненадва приятно, като при мен издържа около 5 часа когато не консумирам храна. При хранене се изтрива почти напълно и е нужно да се поднови. Червилото е изключително комфортно за носене и дарява устните с много свеж блясък. Цветът му ми е особено любим и е едно от най-носените червила от мен през последните седмици.



За финал оставих хит-продукта в колекцията - лимитираната палитра за лице Duo Bronze et Lumiere. Тя се предлага в два цвята - Clair и Medium.

Палитрата съдържа 8 гр. продукт и е в комплект с четка.

Duo Bronze et Lumiere, както подсказва и самото име, съдържа бронзираща пудра и озаряваща пудра. Текстурата на продуктите е изключително интересна. Честно казано, когато я докоснах за първи път реших, че е суха и няма да има никакъв проблем. Това, което усещам при допир и това, което получавам обаче, въобще не съвпада. Продуктите са достатъчно пигментирани и без никакъв проблем с четка поемате нужното количество продукт. Може да нанесете леко, може и да напластите - както желаете. Продуктите не се разпрашват.

Дуото в цвят Clair е малко странно като цветове. Не знам колко светла кожа трябва да има човек, за да може да използва единия цвят за бронзираща пудра. Лично аз използвам тази част на дуото като пудра за цялото лице. Запечатва грима и леко озарява лицето. 
Озаряващата част е много красива. Има розова основа и блестящи частици. Използвам я като хайлайтър или сенки. Колкото и да се постарах, суочовете не ми се получиха добре, затова както за този, така и за останалите продукти, препоръчвам да ги видите на място в магазините.

Дуото в цвят Medium ми е абсолютен фаворит! И двата продукта в палитрата са разкошни и използвам с огромно удоволствие. Честно казано, смело мога да заявя, че бронзиращата част се оказа една от най-добрите бронзиращи пудри, които съм използвала. Цветът е идеален за мен и смятам, че ще е подходящ за много различни като тен кожи. Работи се изключително лесно с него, прелива се с лекота и чудесно и абсолютно натурално дарява кожата с желаното количество слънчев загар.
Хайлайтърът е златист и макар в палитрата да изглежда тъмен, не е. Красиво, нежно златно, което привлича красиво светлината към себе си.
Според мен Duo Bronze et Lumiere в цвят Medium е един от хит-продуктите в Chanel Cruise 2019 Collection.











Както вече споменах, колекцията вече е заредена в търговската мрежа. Препоръчвам Ви да я видите и пробвате на място. В световен мащаб колекцията се продава изключително добре и дори в някои от официалните сайтове вече е изчерпана. Пиша това, за да имате предвид, че интересът към нея е голям и Ви препоръчвам да я видите на място, защото моите снимки не са от най-представителните.




* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up