Fenty Beauty Luscious Lip Balm & Lip-Loving Scrubstick


Здравейте,
Днес ще Ви представя два от най-новите продукти от асортимента на Fenty Beauty, а именно ексфолианта за устни Lip-Loving Scrubstick и балсама за устни Luscious Lip BalmНе мога да се сетя за точната цена на продуктите, но по спомен всеки от тях струва около 36 лева. Марката може да намерите ексклузивно в магазините на Sephora. 

Закупих и двата продукта още в първите дни на лансирането им, провокирана от нездраво любопитство. Балсамите за устни са незаменим етап в грижата за тази деликатна зона. Отделно, исках да сравня как ще се представи екфолиантът на Fenty Beauty в сравнение с любимия ми Sugar Lip Scrub на Dior.


Започвам с опаковките на двата продукта, чийто дизайн харесвам, защото е изчистен и семпъл. Ексфолиантът е под формата на стик, а балсамът се съхранява в тубичка и има консистенцията на гъст глос.

Luscious Lip Balm се нанася посредством класически за глос апликатор. Има нежен и сладък аромат. Не лепне и е добра основа за продукти за устни. Относно подхранващите му качества - не съм във възторг. Да, усеща се грижа, но тя по никакъв начин няма да Ви впечатли при едно нормално състояние на устните, камо ли ако пък те са особено изсушени и/или напукани.

Ексфолиантът Lip-Loving Scrubstick обаче е направо ужасяващ за мен продукт. Не ексфолиант, а телена четка. Не знам моята бройка ли е такава или всички, но за мен този продукт не е грижа, а истинско изтезание. Частиците от кайсиеви семки са толкова твърди и груби, че не ексфолират, а откровено дерат устните ми. Отделно, те са толкова много, че самият балсам в ексфолианта въобще не се усеща и вместо комбинация от ексфолиране и грижа, усещам само болка и дискомфорт при нанасянето на продукта. 

Ако балсамът за устни ми е безразличен и не бих повторила покупката, то ексфолианта бих изхвърлила на мига. Отново казвам - не знам дали само в моята опаковка са се събрали толкова много и груби частици или всички са такива, но този продукт определено ме изненада много неприятно.
Ако сте пробвали някой от тези два продукта, ще се радвам да споделите какво е Вашето мнение за тях.Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up