Fenty Beauty Luscious Lip Balm & Lip-Loving Scrubstick


Здравейте,
Днес ще Ви представя два от най-новите продукти от асортимента на Fenty Beauty, а именно ексфолианта за устни Lip-Loving Scrubstick и балсама за устни Luscious Lip Balm



Не мога да се сетя за точната цена на продуктите, но по спомен всеки от тях струва около 36 лева. Марката може да намерите ексклузивно в магазините на Sephora. 

Закупих и двата продукта още в първите дни на лансирането им, провокирана от нездраво любопитство. Балсамите за устни са незаменим етап в грижата за тази деликатна зона. Отделно, исках да сравня как ще се представи екфолиантът на Fenty Beauty в сравнение с любимия ми Sugar Lip Scrub на Dior.


Започвам с опаковките на двата продукта, чийто дизайн харесвам, защото е изчистен и семпъл. Ексфолиантът е под формата на стик, а балсамът се съхранява в тубичка и има консистенцията на гъст глос.

Luscious Lip Balm се нанася посредством класически за глос апликатор. Има нежен и сладък аромат. Не лепне и е добра основа за продукти за устни. Относно подхранващите му качества - не съм във възторг. Да, усеща се грижа, но тя по никакъв начин няма да Ви впечатли при едно нормално състояние на устните, камо ли ако пък те са особено изсушени и/или напукани.

Ексфолиантът Lip-Loving Scrubstick обаче е направо ужасяващ за мен продукт. Не ексфолиант, а телена четка. Не знам моята бройка ли е такава или всички, но за мен този продукт не е грижа, а истинско изтезание. Частиците от кайсиеви семки са толкова твърди и груби, че не ексфолират, а откровено дерат устните ми. Отделно, те са толкова много, че самият балсам в ексфолианта въобще не се усеща и вместо комбинация от ексфолиране и грижа, усещам само болка и дискомфорт при нанасянето на продукта. 

Ако балсамът за устни ми е безразличен и не бих повторила покупката, то ексфолианта бих изхвърлила на мига. Отново казвам - не знам дали само в моята опаковка са се събрали толкова много и груби частици или всички са такива, но този продукт определено ме изненада много неприятно.
Ако сте пробвали някой от тези два продукта, ще се радвам да споделите какво е Вашето мнение за тях.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up