Touch in Sol Metallist Sparkling Foiled Pigment


Здравейте,
Днес ще Ви представя продукт на марката Touch In Sol, която не е особено популярна в България, но ако следите американски влогъри, то няма как да не сте чували за нея.



Днешният пост е посветен на единичните сенки на марката - Metallist Sparkling Foiled Pigment.

Поръчах сенките от Selfridges. Всяка от тях е с големина 1,3 гр. и цена 14 британски лири.

Серията предлага общо 7 цвята, като в този пост ще Ви представя 6 от тях (номер 3 така и не беше зареден на сайта на Selfridges).


Както и самото име на серията подсказва, сенките представляват (пресован) пигмент с металически ефект. И като казвам металически, то разбирайте наистина много силен ефект. Сами може да се убедите в това ако скролнете към последните снимки в поста.

Сенките са с наистина забележителен финиш, който няма как да остане незабелязан. Пигментът им е много силен и с малко количество се постига максимален резултат. Не е нужно да напластявате.

Нанасяла съм сенките както с четка (мокра и суха), така и с пръст. Последният вариант определено е най-добрият. При нанасяне с четка, било и навлажнена, има голяма вероятност частички от сенките да попаднат по лицето Ви. Това се дължи на факта, че текстурата им е по-скоро "зърнеста", а не еднородна. Към текстурата са и единствените ми забележки относно продукта.

Цветовете, разбира се, са въпрос на вкус и не мога да Ви кажа, че някой е по-специален или по-красив от друг. Всеки един от тях има своите плюсове и може да вдъхнови цялостно грим-визиите Ви.

Може да нанасяте сенките като основен елемент в много тежки, сложни грим-визии или да нанесете само един междинен цвят в сгъвката на окото, а от Metallist Sparkling Foiled Pigment на подвижния клепач за акцент и със сигурност очите Ви ще заблестят.

Заслужава ли си да купите някой цвят от серията - според мен да. Има много марки, които предлагат такива единични пресовано-глитърни-металически-пигменти, но конкретно вариантът на Touch in Sol е не само изключително красив, но и със сравнително добра цена (ако трябва да съпоставяме с подобни продукти на други брандове).


1 Cream Peach

2 Honey Brown

4 Sun Aurora

5 Holo Mulberry

6 Persian Rose

7 Aurora Taupe

От ляво на дясно - 1, 2, 4

От ляво на дясно - 5, 6, 7





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up