Too Faced Crystal Whips Pop The Bubbly! & Totally Whipped


Здравейте,
Днес ще Ви разкажа за моите впечатления относно (сравнително) новата серия течни сенки Crystal Whips на Too Faced.



Серията е налична в магазини Sephora в България. Не съм сигурна в точния брой, но по спомен се предлага в около 6-7 цвята. Цената на един брой е 48 лева, а грамажът 4,9 мл.


Серията представлява течни сенки със силен блясък. Опаковката и апликаторът наподобяват тези на глос/течно червило. Харесвам това, че контейнерчето е прозрачно и веднага се вижда кой цвят взимате. Сенките имат нежен аромат на праскова, който реално се усеща само ако специално подушите контейнерчето.

Честно казано, купих сенките от чисто любопитство с ясното очакване да не бъда никак впечатлена. Знаете, за мен ТОП в тази категория продукти са сенките на Stila и не очаквам нещо да ги надмине. Предложението на Too Faced обаче се оказа неочаквано добро.

Нанасям сенките с техния си апликатор. Пигментът е добър към много добър. Може да се поставят на един лек, полу-прозрачен пласт, за да придадат лек ефект или да се напластят, за да имат плътен цвят и осезаемо повече блясък. Нанесени върху клепача, сенките засъхват сравнително бързо, но все пак дават време на потребителя да прелее където е необходимо. Веднъж засъхнали, при мен сенките издържат цял ден. Не се размазват, не се събират в сгъвката на клепача, частички от тях не попадат по лицето.

Този тип продукти са ми особено любими, защото са изключително лесни и бързи за работа, а постигат удивиделен ефект.

Длъжна съм да Ви помоля да не разчитате на моите снимки в този пост, защото по никакъв начин не успях да уловя красотата на двата цвята. На снимките нито блясъчетата се забелязват, нито цветовете изглеждат така интересни, каквито са в действителност. Нанесени на клепача, и двата цвята от този пост имат много красив, забележителен цвят, наситен блясък и приковават мигновено погледа. За съжаление, аз харесах само тези два цвята от цялата серия, но ако от Too Faced разширят цветовата гама, с удоволствие бих добавила още няколко бройки в колекцията си.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up