MAC Electric Wonder Iridescent Powder Serenity Seeker & Into Eternity


Здравейте,
Продължавам с ревютата, като днес започвам да представям продуктите от новата колекция Electric Wonder на MAC.


Купих си почти цялата колекция в мига, в който излезна в Англия. От наличието на люляк на снимката, може да се ориентирате кога е било това :) А защо купих толкова много продукти от серията - заради опаковката. Да, знам, нелепа причина, но тези опаковки ми харесват толкова много, че дори не мога да Ви опиша. Не просто мраморен принт, а мраморен принт в лилаво, розово и златно - просто перфектната комбинация! Макар и пластмасова, опаковката е много добра. Покритието е матово и не остават следи от пръсти при допир. От вътрешната страна на капачето има компактно, но удобно огледало.

Днес ще Ви представя двете Iridescent пудри от колекцията. Те са в цветовете Serenity Seeker (по-светлата пудра) и Into Eternity (по-тъмната пудра).

Колекцията Electric Wonder е налична в магазините на MAC в България. Колекцията е лимитирана.


Идеята ми за тези продукти беше да използвам Serenity Seeker като "blush topper", а Into Eternity като руж. Така и правя и за тази употреба и двата продукта са абсолютно подходящи. Но нека все пак Ви разкажа малко повече за впечатленията ми към серията.

И двете пудри имат добър пигмент, като при Serenity Seeker е малко по-лек. Разпрашват се, но не прекалено. И двете пудри имат фин блясък, но и малко по-едри частички, част от които изпадат когато се гримирам и не залепват за лицето. 

Serenity Seeker е цветът, който и качествено, и цветово ми харесва по-малко. Не го препоръчвам, защото частичките му са по-едри, пигментът по-слаб, а самият цвят е леко специфичен и не става за широка употреба. Не е подходящ за хайлайрът, а се комбинира с по-малко цветове ружове (когато реша да го използвам за blush topper). Все пак, когато го комбинирам с подходящия руж, ефектът е добър и пудрата озарява ружа приятно.

Into Eternity за сметка на това, ми харесва доста повече. Пигментът е малко по-добър, а частиците доста по-умело синтезирани. Използвам продукта само за руж. Лично аз обожавам този нюанс и го смятам за идеален за есенните месеци. С по-наситените ружове обаче, лесно могат да станат грешки при нанасянето, а Into Eternity елиминира тази възможност. Заради по-слабия пигмент, може с лекота да постигнете желаната интензивност на цвета, напластявайки постепенно. Наличието на озаряващи частици е допълнителен плюс и ефектът върху скулите е отличен.

Ако трябва да избирате между двата цвята, аз определено препоръчвам Into Eternity. В комбинация с красивия принт върху опаковката, тази пудра си заслужава покупката.










Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up