Chanel Rouge Allure Velvet Extreme 102 Modern & 118 Éternel


Здравейте,
Днес ще Ви представя още две червила от любимата ми серия Chanel Rouge Allure Velvet Extreme.



Всъщност, постът ще е "беден" откъм съдържание, защото всичко важно споделих в предишния пост, посветен на серията. Него може да прочетете ТУК.


Накратко само ще споделя, че за мен Rouge Allure Velvet Extreme е не само най-добрата серия червила на Chanel, а и най-страхотната формула за червило изобщо. Вече ми е изключително трудно да посягам и нося други червила, защото нито едно от тях не ме впечатлява толкова, колкото тези. Именно затова си купих и цветовете с номера 102 и 118. Всъщност, тези два цвята съставят грима на устните ми в 99% от времето.

Цветовете са изключително подходящи за много и различни визии и затова ги използвам толкова често.


Обожавам всичко в тези червила. Те комбинират в себе си максимума от всеки критерий, който е важен за мен. Опаковка - отлична. Трайност - впечатляваща. Комфорт - ненадминат. Показвала съм много пъти как изглеждат червилата върху устните ми в края на деня (в Instagram) и то след като съм се хранила с мазна храна - врагът на всяко червило. Rouge Allure Velvet Extreme обаче остават непокътнати върху устните ми.

Chanel Rouge Allure Velvet Extreme 102 Modern

Chanel Rouge Allure Velvet Extreme 118 Éternel


Извинявам се, че нямам снимки на двата цвята, нанесени върху устните ми. Осъзнах липсата им чак когато пишех този пост.

Препоръчвам Ви да пробвате серията. Може да я намерите във всички магазини, които са оторизирани да продават продукти на Chanel. Цената им е 72 лева и съдържат 3,5 гр. продукт. Ще се радвам ако и за Вас се превърнат в толкова любими, колкото са и за мен.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up