Too Faced White Peach Palette


Възползвайки се от факта, че през почивните дни се наложи по принуда да си седя вкъщи (long story short: подуто лице заради зъб), най-накрая ми остана време за този пост. В него Ви представям White Peach - втората палитра от серията Peaches & Cream на Too Faced.




Колекцията Peaches & Cream е перманентна и е налична в магазини Sephora. Ако сте пропуснали поста за другата палитра от серията - Just Peachy Mattes, то може да го видите ТУК.

Като опаковки двете палитри са еднотипни, с изключение на цвета и надписа на горното капаче.

Палитрата съдържа 12 цвята сенки. Всеки един от тях е с големина 1,25 гр. или общо 15 гр. за цялата палитра. 

Цената на White Peach е 90 лева.


Преди да купя палитрата, прегледах няколко видеа и ревюта за нея. Някои бяха положителни, други отрицателни. Нито едно от тях обаче не ме накара да я купя. Харесах палитрата едва когато сама я пробвах в магазина. Затова искам да посъветвам и Вас същото - конкретно при тази палитра е много важно да я видите и пробвате и така най-лесно ще решите искате ли я/трябва ли Ви/харесва ли Ви.

Като качество, White Peach е много далече от перфектната палитра. Това, което се забелязва на първи поглед е леко странната селекция от цветове. След като започнете да работите с палитрата пък, сами ще видите, че цветовете се разпрашват жестоко. Всеки път, след като съм ползвала палитрата, тоалетката ми е цялата в цветен прашец. Освен това блестящите цветове са доста сухи и с едри частици. От гореизложеното сигурно веднага ще си кажете "Тази палитра не струва"! Е, не е така. Всъщност това е една от най-любимите ми палитри и не съм спирала да я ползвам откакто я имам (което е почти 3 месеца)!

Макар да има 1-2 цвята, които почти не ползвам (черното и оранжевото), останалите цветове седят прекрасно на моя тен и се комбинират страхотно помежду си. С тях мога да направя както лек, ежедневен грим, така и такъв за по-специални поводи.

Матовите цветове, както вече споменах, се разпрашват безобразно много. Преливат се обаче без абсолютно никакви усилия и е почти невъзможно да направите грешка с тях докато се гримирате. Да, трябва да почиствате тоалетката си след използването на палитрата и да изтупвате четката от излишните прашинки, но такава лекота при преливките е рядко срещана. Освен това пигментът им е идеален.

Блестящите цветове пък, както също вече споменах, са доста сухи, но въпреки това са добре пигментирани. Разбира се, както за интензивност, така и за по-лесна употреба, може да ги нанасяте с навлажнена четка.

Ако трябва да избирам между двете палитри Just Peachy Mattes и White Peach - няма как да го направя. Първата за мен е идеална като качество (въпреки, че от няколко човека чувам, че техните се разпрашват, а моята не се), но цветово не ми е любима. От втората има още какво да се желае като качество, но пък цветовете за моя вкус са идеални. Така че не мога да избера едната пред другата, но пък обожавам да ги ползвам заедно.

Надявам се следващите снимки да Ви дадат по-ясна представа за палитрата и цветовете в нея. Все пак обаче наистина настоявам да отидете в някой магазин и да я пробвате. White Peach определено е палитра, която не е за всеки вкус и няма да се понрави на много хора, но поне за мен се оказа страхотно попадение и наистина много любима.
















Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up