Burberry Fresh Glow Highlighter 03 Pink Pearl



Хайлайтърите никога не излизат от мода, а и са едни от най-любимите ми продукти. Днес ще Ви представя едно предложение от селекцията на Burberry, което определено заслужава внимание.




Burberry Fresh Glow Highlighter 03 Pink Pearl е част от перманентната серия на марката. Както знаете, тя не се предлага в България, но може да я намерите на много места в Европа. Вече не помня откъде купих моя хайлайтър, но най-вероятно е било от Милано или Лондон. 


Burberry Fresh Glow Highlighter 03 Pink Pearl е с големина 5 гр. и цена 45 британски лири.

Опаковката е характерната за Burberry. Както и останалите продукти на марката, така и този хайлайтър е в комплект с велурено калъфче, както и с четка за нанасяне.

Хайлайтърът има красив принт, който не се разваля дори и след няколко ползвания на продукта.


Burberry Fresh Glow Highlighter 03 Pink Pearl по мое мнение е подходящ най-вече за по-светли кожи.

Цветът е комбинация между бяло злато и розов нюанс. Текстурата му е много добра. Разпрашва се минимално. Има частички, като някои от тях са по-едри, но при нанасяне върху кожата всичко се слива и отделните частици не се забелязват.


Хайлайтърът е доста интензивен и пигментиран. И с малко количество се получава идеален блясък, като може и да се напласти за още по-силен ефект. Имайте предвид, че леко акцентира върху текстурата на кожата.

Макар четката, която е с комплект с хайлайтъра, да е доста добра, аз все пак предпочитам да използвам някоя от основните ми четки за грим.



Лично за мен, хайлайтърът е много красив и използваем, но пък не е нещо, което непременно трябва да се притежава. Ако имате път към магазин, в който предлагат Burberry, то не пропускайте да го тествате, но да го поръчвате "на сляпо" - със сигурност не е наложително.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up