Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator


Когато розовото навлезне в грижата за кожата... Или иначе казано, днес ще Ви разкажа малко повече за най-новия крем от серията Moisture Surge на Clinique.



Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator е най-новото допълнение в серията за хидратация на кожата на Clinique. В световен мащаб кремът се предлага в 4 различни разфасовки (30 мл., 50 мл., 75 мл. и 125 мл.), като предполагам, че в България са налични първите две.

Продуктът е с много лека гел-формула, която мигновено попива в кожата и я оставя дълготрайно хидратирана и подхранена. Принципно има гел-формули, които не ми допадат, но тази е изключително комфортна и да допир, и по време на нанасяне.

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator е подходящ за всякакъв тип кожа. Ако кожата Ви обаче е изключително суха, предполагам, че ще е по-добре да добавите допълнителен продукт към грижата си.



Гел-кремът има лек, освежаващ аромат и както вече споменах, попива много бързо в кожата. Ако и Вие сте с комбинирана кожа като мен, то този крем много ще Ви хареса, особено за топлите месеци. Аз го използвам и като дневен, и като нощен крем. Идеална основа е за грим и се съчетава без проблем с всички бази, с които съм го пробвала. Попива идеално, без да оставя мазен или лепкав филм върху кожата. Тъй като вечер обичам да нанасям повече и по-силни продукти върху лицето си, тогава го комбинирам с хидратиращия концентрат от серията - Hydrating Supercharged Concentrate.

В началото на 20-те ми години, използвах класическата версия на гел-крема Moisture Surge. За младата ми тогава кожа, той беше идеален. Когато ми изпратиха тази нова версия, бях малко скептична, защото очаквах, че няма да се хареса на сегашната ми кожа. Оказа се обаче, че греша и кремът идеално се вписва в грижата ми за лице. Хидратира напълно достатъчно, като след него кожата е освежена и подхранена. Единствената забележка, която мога да посоча е, че Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator няма слънцезащита. От една страна това е минус, защото се налага да използвам друг продукт, за да предпазя кожата си. От друга обаче, липсата на SPF прави крема подходящ за употреба и вечер.


За мен Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator е идеален хидратант за нормална, комбинирана и мазна кожа. Леката формула на текстурата го прави особено подходящ за по-топлите месеци.

* Продуктите са ми предоставени от Clinique. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up