Too Faced Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette


Днес в блога Ви представям дългоочкаваната палитра Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette на Too Faced.




Започвам с малко интересна информация, част от която може би не сте знаели. Колекцията Peaches & Cream включва цяло разнообразие от продукти - палитри със сенки, фон дьо тени, червила и други. Колекцията е била предвидена за лансиране само в САЩ, но поради големия интерес се лансира и в Европа. Именно тази промяна в първоначалната идея за разпространение на колекцията е причината, поради която тя "стъпва" толкова по-късно на Стария континент.

А от вторник следобед (20-ти февруари) Peaches & Cream ще бъде налична и в магазини Sephora в София.


Нека се върна обаче конкретно на палитрата Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette. Опаковката е компактна и с прекрасен принт върху нея. Лично за мен това е най-любимата ми визия на опаковка от всички палитри на Too Faced. Като цветове тя е решена в бяло, нежно прасковено-розово и златно. От вътрешната страна на горния капак има голямо и удобно огледало. Премахнати са всякакви (както знаете излишни според мен) апликатори. Обожавам двете релефни праскови, чрез които се затваря и отваря палитрата. Единственият ѝ минус за мен е, че по златните части на опаковката изключително лесно остават следи от пръсти.


Too Faced Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette съдържа 12 цвята сенки. 11 от тях са матови, а 1 е сатенен (Peach Sangria). Общият грамаж на палитрата е 15 грама, като всеки цвят е с единичен грамаж от 1,25 грама. Палитрата е част от перманентната серия на марката.

Както можете да предположите, Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette ухае на праскова. За мен ароматът не е напълно автентичен, но не ми е неприятен.


Всички цветове от палитрата са с много добра пигментация. Не отлична, но много добра. Първоначално си мислех, че липсата на блестящ цвят ще бъде прекалено осезаема, но се оказа, че греша. Е, понякога добавям малко блясък в грима си, но дори когато реша да не го правя, съм напълно доволна от изцяло матовата визия.









Това, което най-много ме впечатли в Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette е минималното разпрашване на сенките. Някак предварително се бях настроила за доста излишен прашец, а такъв абсолютно липсва. Това са едни от най-малко разпрашващите се сенки, които съм срещала.

Текстурата им не е суха, не са и трошливи.

Работата с палитрата е много лесна. Сенките се преливат без никакъв проблем и усилия. Аз обичам много да смесвам цветове в зоната на сгъвката. Това понякога води до лош краен резултат, който се изразява в получаването на един общ цвят, който не съм търсила като ефект. С тази палитра нямам такъв проблем и колкото и цветове да използвам, ясно се вижда градацията между тях и преливането от един цвят в друг. Ефект, към който се стремя.


Лично за мен Too Faced Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette се оказа попадение и много се радвам, че е част от колекцията ми. Палитрата е подходяща както за по-нежни визии, така и за по-наситени такива. Ако идеята за матов грим не Ви е любима, винаги може да добавите и малко допълнителен блясък. Дори и без такъв обаче, с Just Peachy Matte Velvet Matte Eyeshadow Palette се постигат красиви визии. Ако цветовете в палитрата Ви допадат, то качествено няма от какво да се разочаровате.


* Продуктът ми е предоставен от Sephora. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up