MAC Patrick Starrr Mamastarrr Lipstick


Ако вече сте се запознали с представянето ми на пудрата на Patrick Starrr за MAC Cosmetics (ако пък не сте, може да прочетете поста ТУК), то нека днес Ви разкажа малко и за червилото MamaStarrr от същата колекция.




MamaStarrr е лимитиран цвят и се предлага само в колекацията на Patrick Starrr за MAC. Цветът е със сатенен финиш.


Силуетът на опаковката е познат от редовната серия на марката, но цветът ѝ е променен. Долната част на гилзата е в бял цвят, а върху нея е положен подписът на Патрик. Капачето пък е в сребърен цвят. Лично на мен белият цвят не ми допада, изглежда като обикновена пластмаса, но няма да придавам допълнително значение на този детайл.


Опитах се максимално добре да уловя цвета на MamaStarrr, като ще направя уговорката, че на живо той е една идея по-студен, отколкото изглежда на снимките.



Червилото е отлично пигментирано. С лекота се плъзва по устните и ги покрива с плътен и наситен цвят. Ароматът му е характерният за MAC аромат на ванилия.

Както вече споменах, финишът на червилото е сатенен. Изключително приятно е за носене и при мен не причинява никакъв дискомфорт или сухота.

Трайността на MamaStarrr е доста добра и без консумация на храна и напитки издържа около 5-6 часа. При хранене е възможно да се изтрие в по-голяма степен, но това все пак е нормално за този тип червила. Освен това се трансферира при допир.


Аз купих моето червило от Великобритания, но предполагам, че цената му в България е около 36-37 лева.

Ако червилото Ви допада като цвят, то формулата няма да Ви разочарова. Дали е задължително за притежание - не. Ако си търсите подобен цвят и ефект обаче, MamaStarrr е добра опция. А и лично аз обожавам да си колекционирам лимитираните опаковки на MAC Cosmetics.

Колекцията на Patrick Starrr за MAC Cosmetics е вече налична в България и към момента дори е почти разпродадена. Така че Ви съветвам, ако сте си харесали продукт от нея, да действате бързо. Пудрата например свърши още в първите часове.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up