Chanel Signature de Chanel Eyeliner


Знаете, че обожавам очните линии, затова винаги съм ентусиазирана да пробвам нови. Ако и Вие сте като мен, то този пост за Chanel Signature de Chanel Eyeliner би бил полезен за Вас.





Chanel Signature de Chanel Eyeliner е едно от най-новите предложения от марката. Бях малко притеснена да пробвам очната линия, заради не особено положителния ми опит с Chanel Calligraphie De Chanel. Но преди да премина към впечатленията ми от продукта, нека Ви разкажа малко повече за неговите характеристики.



Chanel Signature de Chanel Eyeliner се предлага само в черен цвят, а размерът продукт е 0,5мл. Това може да Ви се струва като малко количество, но всъщност е съвсем обичайно за очните линии от този тип.


Опаковката е на класическа очна линия с писец, като основната разлика, която е и любима за мен е, че очната линия наподобява писалка. Тоест, има отделен контейнер с "мастило", който се зарежда в очната линия. Много интересно решение, което определено очарова със своята иновативност.

Четката на очната линия е идеална! Космите в нея са така подредени, че може да се направи както дебела, така и тънка и прецизна линия. Определено изключително удобен продукт.

Формулата е лека и не тежи на клепача. Това определение може и да Ви се стори странно, но в действителност има очни линии, които се усещат върху окото. Е, тази не е от тях. Освен това очната линия е дълготрайна и не се размазва, а формулата ѝ е и водоустойчива.

Като цвят не мога да Ви кажа, че Chanel Signature de Chanel Eyeliner е най-черната черна очна линия, която ще видите, но определено пигментът е доста тъмен и наситен.

Финишът на очната линия определям като сатенен.


Ако сте в търсене на очна линия, предложението на Chanel определено заслужава внимание. Писецът подпомага изключително много прецизното нанасяне на продукта върху клепача. Сяматам, че Signature de Chanel Eyeliner би била полезна придобивка както за хора с повече опит, така и за начинаещите. А всичко, което може да ни е от помощ при поставянето на перфектната очна линия, си заслужава да се пробва.


* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up