Chanel Les 9 Ombres Edition №1 Affresco


Днес Ви представям Les 9 Ombres Edition №1 Affresco - палитрата на Chanel, която изненада всички!




Chanel Les 9 Ombres Edition №1 Affresco е лимитирано предложение от колекция Пролет-Лято 2018г. на марката.


Палитрата, както и останалите продукти от колекцията, е вече налична в оторизираните магазини. Цената на Les 9 Ombres е 159 лева.


Това е първата палитра на Chanel, която съдържа 9 цвята сенки. Те са подредени в класическата черна, изчистена кутийка, придружена от велурено калъфче. Общият грамаж на сенките е 6,3 гр.


Това, което първоначално ме впечатли в тази палитра, беше подборът на цветове. Едновременно изненадващ и удовлетворяващ. Палитрата съчетава в себе си цветове както за лек, ежедневен грим, така и такива, които да внесат допълнително настроение и цвят във визията.








Харесва ми как цветовете все едно са разпределени в конкретни тройки, поне аз така ги възприемам. С първата и третата боравя без никакъв страх от грешки, комбинирам и винаги се получава идеално, а цветовете от средната тройка използвам за освежаване на останалите комбинации или пък като основен цвят в грима ми.


С тази палитра получавате едновременно цветове за всеки ден, комбинирани с цветове за дните, когато искате да експериментирате и сте в по-лятно настроение (поне аз свързвам тези цветове с горещото лято).


В първата тройка цветове са с полу-матов финиш. Не мога да ги нарека абсолютно матови, защото аз не ги виждам такива. Забелязват се много ситни частички, дотолкова, че цветът да не е плосък. Въпреки частичките, цветовете могат да се използват на местата, където обикновено полагаме матови цветове. Искам да отбележа специално, че тъмният цвят в първата тройка е сив, а не черен. За да не си кажете "Какво ненаситено черно", защото всъщност не е черно.

Във втората тройка са "веселите" цветове. Тези, които ще освежат всяка визия. Те са с блестящи частици. Синьото и зеленото използвам по класическата схема - или в основата на долните мигли, или като основен цвят върху клепача. Златното е единственият цвят от палитрата, който не ми допада. По-жълто е, отколкото харесвам.

Третата тройка като финиш е нещо средно между първата и втората. Има частици, но не толкова забележими, колкото при "веселите" цветове. Отново красива комбинация от нюанси.

Като качество всички сенки са прекрасни. Разпрашването е незабележимо, а пигментът между много добър и отличен. Всички цветове са с осезаемо приятна текстура. Достатъчно "меки", но не прекалено и без наличието на каквато и да е сухота в тях. Подходящи са за работа както от начинаещи, така и от хора с по-голям опит в гримирането.


За мен Chanel Les 9 Ombres Edition №1 Affresco е абсолютен Must-Have, особено за феновете на марката. Тази палитра е толкова специална - като визия, послание, уникалност, че може да носи само радост във всяка една колекция.


* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up