MAC x Patrick Starrr Setting Powder


Скоро колекцията на Patrick Starrr за MAC Cosmetics ще бъде налична в България, затова бързам да Ви разкажа за най-хитовия продукт от нея, а именно пудрата за запечатване на грима.




Контейнерът на пудрата е класически. Пудрата се изсипва чрез дупки в горната част. Един съвет от мен. Винаги върху отворите на тези дупки има лепенка. Вместо да я махате цялата, направете отвори на половината дупки, за да може да изсипвате по-малко количество продукт. Конкретно с тази пудра аз съм позволила достъп до половината дупки и това, струва ми се, е идеален вариант. Изсипвам пудрата върху капачето на контейнера и от там взимам с четка.


Като количество Patrick Starrr Setting Powder е 30 гр. Аз си поръчах моята от Великобритания, където цената беше 24,50 лири. В евро пък цената е 33 евро, така че предполагам, че в България пудрата ще е на цена между 60 и 70 лева.


MAC x Patrick Starrr Setting Powder се предлага само в един цвят. Това в никакъв случай не трябва да Ви плаши обаче, защото цветът е някак адаптивен и както отива на самия Патрик, който е с тъмна кожа, така седи добре и върху моята, светла кожа.


Patrick Starrr Setting Powder е най-фино смляната пудра, до която съм се докосвала! Най! А повярвайте ми - пробвала съм нова. Имам или съм имала всички най-известни в блогърските/влогърските среди пудри и нищо не ме е впечатлявало толкова, колкото тази. Толкова е фина, нежна и деликатна, че не се усеща върху кожата.

Пудрата е матова, но не си представяйте сух мат. Явно именно заради фината си текстура, тя въобще не е изсушаваща. Аз я ползвам главно за зоната под очите и досега не съм попадала на по-добра пудра за запечатване на коректора в тази област. Определено това е пудрата, с която забелязвам най-малко врязване в линийките.

Пробвала съм я за чело, но не матира достатъчно за моите нужди. Ползвала съм я и за цяло лице - седи красиво, но за цяло лице нищо не харесвам повече от Метеоритите на Герлен.

Търсите ли си обаче пудра за околоочния контур, то с чисто сърце Ви препоръчвам Patrick Starrr Setting Powder.


На горната снимка изключително силно съм наслоила пудрата, за да добиете по-добра представа за цвета ѝ.

Ако искате да си вземете само един продукт от тази колекция, то задължително това трябва да е Patrick Starrr Setting Powder. Тя е тотален хит и навсякъде се разпродава изключително бързо и има защо да е така. Аз също смятам да си купя втора опаковка от пудрата, за да не оставам без нея! Предвид колко икономична е тя, можете да си представите колко много я харесвам, щом искам да се запася с втора опаковка! Не забравяйте, че тя е лимитирано предложение и щом веднъж се разпродаде, няма откъде да се сдобиете с нея.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up