Youthiful Hydrate Me 2 Step Program


Днес ще Ви представя нещо съвсем ново на българския пазар. Нов продукт, нова концепция, българска фирма. Привлякох интереса Ви, нали?! Тема на публикацията е Hydrate Me 2 Step Program на Youthiful.




Ще започна с малко предистория. Преди време с мен се свърза Сантра. Да, същата Сантра, която познаваме от музикалната сцена. Бях доста изненадана и искрено учудена. Организирахме си среща, на която тя ми разказа, че пуска на пазара съвсем нов козметичен продукт. Разказа ми историята за това какво я е вдъхновило и с блясък в очите ми обясни през какво е минала, за да стигне дотук. До лансирането на Hydrate Me 2 Step Program. Любовта, отдадеността и вълнението, с което ми разказваше определено бяха вдъхновяващи. Аз от своя страна ѝ обясних моя начин "на работа" - пробвам, харесва ми/не ми харесва, пиша 100% откровено ревю. С което тя беше напълно наясно и напълно съгласна.

Бях искрено притеснена да пробвам тази програма. Бях откровено уплашена от възможността да не я харесам, респективно да не я подкрепя и да заявя, че за мен продуктите не стават. Притеснявах се от това как изглеждат продуктите, от това как ще ми повлияят.


Отворих кутията и видях нежна хартия в розов цвят. Модерно, изчистено и приятно за окото. Допълнителен плюс - върху хартията релефно е отпечатано логото на Youthiful. А такива малки елементи на мен ми правят голямо впечатление.

Преместих хартията и най-накрая видях от какво се състои Hydrate Me 2 Step Program - серум и чай. Слоганът на програмата е Хидратация отвън и отвътре. Серумът се грижи за хидратацията отвън, респективно чаят за тази отвътре.

Харесах опаковките на продуктите. Серумът е в стъклено шишенце с пипетка, а чаят в плик с летна за плътно затваряне. Цветовете на продуктите са решени в бяло, розово и златно.

Серумът се използва сутрин и/или вечер, а чаят се приема всеки ден. Тук искам да отворя една скоба и да Ви споделя, че аз не пия чайове. Никакви, никога. Аз обожавам водата и всичко, което променя вкусът ѝ, е табу за мен. Затова не съм консумирала и този чай както трябва. Опитах го около 3 или 4 пъти, но ми е трудно да съм редовна в консумацията му. Пак да обясня, това не е защото този чай не ми харесва, а защото обичам чистия вкус на водата. В тази връзка - обещала съм си да си дам 2 седмици, в които да пия чая всеки ден и след това ще допълня това ревю. Защото колкото и да обичам вода, все пак смисълът на чая е да достави на организма всички видове полезни вещества, които да допълнят програмата!

Серумът, от друга страна, не съм спирала да ползвам откакто го получих. Ползвам го всяка вечер и в доста от сутрините. Освен това го използвам и самостоятелно, за да успея максимално да разбера ефекта от него. Искам да насоча вниманието Ви към едно много важно условия при ползването на серума - той трябва да се нанася върху почистена и мокра кожа. Не разбирайте кожа, от която капят капки, но навлажнена кожа. Съставките в него си взаимодействат с водата, за да се постигнат максимални резултати.

Серумът напомня малко олио за лице, но такова с много лека и бързо попиваща текстура. Като количество се нанася толкова, колкото кожата може да поеме или от колкото има нужда. Използвала съм от 1 до 5 капки, като за моята кожа смятам, че около 3 капки е идеалният вариант. Серумът има много нежен и приятен аромат. Попива бързо в кожата, като я оставя мека, нежна и еластична. Не оставя неприятен, мазен филм.

Ползвала съм серума и под грим, като той по никакъв начин не нарушава цялостта или добрата визия на поставените след това продукти.

В повечето дни серумът ми е напълно достатъчен за хидратираща грижа за лицето. В много рядки случаи е имало вечери, в които съм усещала, че кожата ми има нужда от малко допълнително крем.

За периода, в който използвам серума, не съм имала абсолютно никакви отрицателни реакции на кожата. Не се е зачервявала, не съм получавала обрив или пък какъвто и да е друг тип кожни проблеми като пъпки и т. н. Това, което аз забелязвам е, че кожата ми е по-мека на допир, сужите участъци около устните ми са успокоени и цялостно тенът ми е по-бистър.


Впечатленията и опитът ми с Hydrate Me Serum са изцяло положителни и с удоволствие ще продължа да го ползвам, а след това и да купувам.

Hydrate Me 2 Step Program може да се закупи само он-лайн от сайта на марката - http://youthiful.eu. Цената на програмата е 89 лева, като серумът и чаят се продават само в комплект и не могат да се купят поотделно. Серумът е в опаковка от 30 мл., а чаят в опаковка от 100 гр. В сайта може да се запознаете и по-подробно със съдържанието на серума и чая.


Чувствам се длъжна да упомена, че този пост не е спонсориран. Ревюто е положително, защото искрено харесвам серума. Това, че съм го получила безплатно за проба по никакъв начин не променя искреността на мнението ми. Ако някой от Вас смята, че бих написала положително ревю само, защото съм получила (или искам да получа) безплатен продукт, то явно сте тук отскоро :)


* Продуктите са ми предоставени от Youthiful. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up