Yves Saint Laurent Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain


Преди няколко месеца от Yves Saint Laurent лансираха своите Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stains и днес ще Ви разкажа малко повече за тях.




Както и името подсказва, това са стейнове за устни с матов финиш. Макар масово да се възприемат като течни червила, има разлика между двата типа продукти и тя е в полза именно на стейновете.


Цветовете, които ще Ви покажа в този пост, са:
 - 07 Nude Interdit;
 - 15 Violet Conviction;
 - 16 Nude Emblem;
 - 23 Singular Taupe.

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain съдържа 6 мл. продукт. Аз си поръчах моите стейнове от Великобритания, където цената им е 29 лири.

07 Nude Interdit

16 Nude Emblem

15 Violet Conviction

23 Singular Taupe

Опаковката е много красива и изчистена. Капачката е в характерния за марката златен отенък, а върху него е сложено логото на Yves Saint Laurent. Контейнерът, в който се съхранява стейнът, е от матирана пластмаса. Матовият ефект придава доза шик на опаковката. Харесва ми решението контейнерчетата да са прозрачни, защото така лесно разбирам в коя опаковка кой цвят е.


Един от най-иновативните елементи в тези стейнове, е апликаторът. Той има специфична форма и улеснява до максимум идеалното поставяне на цвят върху устните. 


Основната разлика между течните червила и тези стейнове е в текстурата. Течните червила имат много по-плътна и гъста формула, докато Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stains са много по-леки, почти "въздушни". При един пласт, устните се покриват с достатъчно цвят, но ако желаете той да бъде дори по-наситен, може да повторите. И това по никакъв начин няма да утежни усещането върху устните, както обикновено става ако нанесете повече от един пласт течно червило. Стейновете въобще не се усещат върху устните и скоро, след като сте ги нанесли, забравяте, че са там. Уникално усещане на комфорт.

За мен тази лека текстура е основната причина, поради която Tatouage станаха такъв хит в световен мащаб. Пробвала съм какви ли не червила, но определено не съм изпитвала друг път такова усещане. Наистина все едно нямате нищо върху устните си.

Трайността на Tatouage върху моите устни е отлична - издържат без проблем над 8 часа, като само по-мазни храни им влияят.

След нанасянето, на стейна са му необходими около 2-3 минути, за да попие напълно в устните и да достигне до матовия финиш. След като стейнът попие, той не се трансферира при допир.

Ароматът не мога да определя, за мен е просто аромат на козметика. Усеща се по време на нанасяне, след което вече не се забелязва.



Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain ще бъдат налични и на българския пазар съвсем скоро.

Определено Ви препоръчвам да изпробвате Yves Saint Laurent Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain, защото смятам, че ще се впечатлите приятно. Наистина славата на тези стейнове не е случайна!



* Номер 16 от представените цветове ми е предоставен от Yves Saint Laurent. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up