Любими продукти през последните месеци


Здравейте,
Предполагам сте забелязали, че напоследък не съм особено активна както тук, така и в социалните мрежи. Надявам се това да е само период и скоро да върна желанието и енергията си за нови и нови ревюта и постове.

Днес ще Ви представя доза любими продукти от последните месеци. Искам този тип постове да бъдат по-чести и регулярни в моя блог и в началото на следващия месец да Ви представя и още любими продукти. Представям си нещо като ъпдейт за всеки два месеца, какво е Вашето мнение?

И така, нека да Ви представя продукти, които ми направиха впечатление през летните месеци (макар и по невнимание да съм сложила и продукт, който беше лансиран през септември).




* MAC Prep & Prime Fix + Matte - обожавам този спрей на MAC. Вече съм към края на първата ми опаковка от него и веднага след приключването ѝ ще си купя и втора. Използвала съм много от спрейовете на марката, но никой друг не ми е правил толкова силно впечатление. Дали матира кожата? Матира, но в нормални граници. Не очаквайте, че пръскайки се с този спрей, кожата Ви цял ден ще бъде перфектно матирана. Това, което мен ме накара да се влюбя в спрея е, че той страхотно слива нанесените продукти и кожата изглежда като оправена чрез компютърна програма. И това е резултат, който постигам при всяко едно ползване на спрея. Няколко човека ми споделиха, че при тях спреят посипва бели частици по лицето при пръскане. Аз никога не съм имала този проблем, но Ви препоръчвам да го разтръсквате наистина добре преди употреба.


* Chanel La Mouse Cleansing Cream-To-Foam ❥ - Прекрасна мус-пяна, с богата текстура, отлични почистващи качества и нежен аромат. Изключително икономичен продукт, който и при ежедневна употреба ще Ви стигне за няколко месеца. Повече за пяната съм писала ТУК.


* Amica Shampoo & Nourishing Mask ❥ - Може би помните, че преди време доста изсветлих косата си. Това ѝ повлия пагобно и месеци наред се опитвах да върна живота в нея и да я накарам да не прилича на метла. Единствените продукти, които не само, че я възстановиха, но го направиха за отрицателно време, са тези два продукта на Amica. Само след 2 употреби видях разликата в състоянието на дължините на косата, а след 5-тата вече бях искрено впечатлена. Моята коса принципно е с мазен корен и тънък косъм и серията утежнява доста корена, но по дължините влияе повече от отлично. Ако имате суха, изтощена коса, препоръчвам да пробвате продуктите.


* Beauty Blender Instaclean - това е спрей, с който се почистват гъбичките за гримиране на лице. Все още не се предлага в България, аз поръчах моя от Англия. Не съм предполагала, че ще намеря продукт, който толкова бързо и лесно ще премахне тежкия фон дьо тен от моя Beauty Blender, но този спрей успява. Определено не е икономичен продукт, но за мен си заслужава напълно!


* Smashbox & Vlada MUA Eyeshadow Palette - прекрасна палитра като цветове, пигмент и качество. Винаги когато пътувам я взимам с мен, което е показателно за това колко много я харесвам. Съдържа 8 цвята сенки и е напълно достатъчна за не малко грим-комбинации. Повече за палитрата може да прочетете ТУК.

* Smashbox Buildable Cheek Brush - ОБОЖАВАМ тази четка за руж. Откакто я имам, не съм посягала към друга, което би трябвало да Ви казва всичко. Абсолютно перфектна за поставянето на всеки един руж. Нанася, разнася и прелива с лекота, като всеки път постига страхотни резултати. Препоръчвам горещо!


* Sephora Collection Matte Perfection Fondation ❥  - фон дьо тен с пълно покритие, подходящ по-скоро за комбинирани и мазни кожи. Ако търсите естествен вид, с този продукт ще го постигнете по-трудно, защото текстурата е плътна, а покритието - много високо. Но ако имате какво да прикривате върху лицето си, то непременно го пробвайте. Аз не държа винаги на естествени визии и за мен думите "Гримът ти е страхотен" не са обидни (във връзка с това, че обикновено хората не искат гримът им да се "вижда"), а напротив. Разчитам на този фон дьо тен винаги, когато искам лицето ми да е безупречно и то за дълго време. Харесвам безкрайно продукта, но поради спецификата му, препоръчвам задължително да се пробва преди покупка.


* Guerlain La Petite Robe Noire Lip Colour Ink L111 & L113 ❥ - струва ми се, че тази серия на Guerlain не се възприе особено добре от потребителите или поне аз не съм срещала кой знае колко мнения за нея. За мен обаче е много добра и конкретно тези два цвята са моите задължителни Go-To. Формулата е много лека, а пигментът на червилата е добър към много добър, като може и да се наслагва. Комфортни са за носене дори и дълго време, като не изсушават устните, а трайността им е отлична.


* Chanel CC Cream ❥ - този CC-крем на Chanel преобърна представите ми и беше (и продължава да е) мой верен приятел през последните няколко месеца. Освен бенефити за кожата, има висок фактор, отличен пигмент и е дълготраен. Повече за него може да прочетете ТУК.


* Chanel Le Volume Revolution de Chanel - страхотна спирала, нова версия на познатата и обичана Le Volume. Определено много подобрена според мен, като дава наистина осезаем и красив обем. Повече за нея съм разказвала ТУК.


* Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder - рядко пудра ми прави такова силно впечатление, но тази определено се оказа прекрасен продукт. Използвам я безспирно откакто я купих и вече съм на края на опаковката. Изключително фино смляна е, не натоварва кожата и е идеална за фиксиране на грима през деня. Заради текстурата си е подходяща и за напластяване. Използвам я за фиксиране на коректора под очите, както и за матиране на челото. Пигментът ѝ е по-скоро среден, а цветът, който аз използвам, е Fair.


* Physicians Formula Butter Blush - това е руж със сравнително слаб пигмент, но страхотен цялостен ефект върху скулите. Не го използвам самостоятелно, тъй като не е достатъчно забележим. Нанасям го над други ружове, като той помага те да се прелеят по-плавно с останалата част от грима, освен това има озаряващ ефект и обичам да го комбинирам най-вече с матови продукти, за да им даде блясък.


* Revolution Conceal & Define Concealer - макар много да харесвам Shape Tape на Tarte, за мен коректорът на Revolution е по-добър. Пигментът му е много добър, като може и да се напластява при нужда, но това, което най-много ми харесва е, че е изключително лек и въобще не го усещам върху лицето си (използвам го за околоочния контур). Не ми изсушава и се събира в линиите много по-малко от Shape Tape. Това, че е много по-лесно достъпен, е само допълнителен плюс. Има доста добра селекция от цветове, изключително бюджетен продукт е. Освен това апликаторът и тубата са така създадени, че може без усилие да изразходвате цялото количество продукт, а в тубичката да не остане нищо. Лично аз не харесвам да ми остава продукт по опаковката, до който не мога да стигна.


* Benefit Dandelion Blush (mini) ❥ - имам този продукт в мини-опаковка (изключително удобно) и го нося при всичките ми пътувания с мен. Много универсален цвят, който е подходящ за абсолютно всяка една визия, независимо натурална или по-изразена е тях. Пигментът е много добър, трайността - отлична, а разпрашване почти липсва. В Sephora се предлага голяма гама от мини продукти и Ви препоръчвам да ги разгледате, защото освен, че са много удобни при път, са чудесен вариант да пробвате повече неща, без да се затрупвате с големи опаковки.


* Fenty Stunna Lip Paint Uncuffed - това е продуктът, който беше по-редно да сложа в следващия пост за любимци, тъй като го използвам от септември месец, но нека все пак Ви кажа малко повече за него. От Fenty лансираха няколко нови цветове от течните си червила и именно Uncuffed е този, който най-много харесах и купих веднага. Цветът е повече от идеален за есенните месеци и е тотален мой фаворит. Нося го изключително често и постоянно получавам въпроси с кое червило съм. Формулата на Stunna Lip Paint е много добра и който и цвят да изберете от серията, няма да съжалявате.

Това бяха моите любими продукти за летните месеци. Надявам се, че съм Ви дала идея какво ново бихте могли да тествате и Вие също да намерите любимци в тази селекция.



* Продуктите, отбелязани с ❥, са ми предоставени за тест от съответните брандове.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up