Sephora Magical Christmas

Снимка: Sephora.com

Здравейте,

Ако ме следите в Instagram (https://www.instagram.com/eatlovemakeup/), то знаете, че преди няколко дена имах удоволствието и честта да замина за Букурещ с екипа на Sephora, за да се запознаем и разгледаме новите Коледни продукти, които ще бъдат лансирани. Вчера пък се проведе и българското парти и е крайно време да Ви разкажа малко повече относно новите предложения в Sephora. А в следващите дни ще кача и видеото от самото пътуване до Румъния.

Но нека Ви кажа малко повече за новите, Коледни предложения, които ще бъдат налични в Сефора.

Започвам с предложенията от Sephora Collection. Може би помните героя от миналогодишната коледна колекция, а именно малката, сладка и розова лисичка. Е, тази година герой е не по-малко симпатичният син бухал. Него може да намерите като илюстрация върху всички коледни продукти, както и под формата на лампа.


От Sephora са се погрижили всеки да намери нещо за себе си или за подарък в новите предложения. Има голям избор от грим-продукти - палитри със сенки, палитри с продукти за лице, сетове с червила, както и страхотният Advent Calendar, пълен с продукти на марката. Освен това ще намерите и голям избор от продукти за тяло, маски за лице, маски за ръце, невероятно сладка чаша-бухал, пълна с продукти за баня, както и любимата ми торбичка за топлене на ръцете.

От ексклузивните брандове на Sephora също има предложения, които съм сигурна, че ще Ви е интересно да видите.

Започвам с Too Faced. Те, както всяка година, отново имат прекрасен избор от много и интересни палитри и сетове. Като абсолютен хит се очертава палитрата Gingerbread Spice. От същата серия има и сет с течни червила, както и пълноразмерни течни червила.


Като коледни палитри, Too Faced са приготвили различни опции. Има както големи палитри, които включват сенки за очи, продукти за лице и устни, така и по-компактни предложения.


Лично за мен, най-въздействащ се оказа сет, включващ многофункционална (и изключително красива) пудра, пухче и червило. Това е и сетът, който категорично искам да купя!Make Up For Ever също предлагат сетове с различна селекция продукти - пигменти, червила, спирала, моливи за очи - изборът е голям. Допълнителен плюс е, че самите сетове са опаковани с красиви, идеални за подарък опаковки.

Една от най-хитовите колекции, определено е коледната колекция на Fenty Beauty. Определено Fenty прави голям хит със своите коледни продукти. Има палитра с хайлайтъри (подходяща по-скоро за експериментатори, поради нетипичните си цветове), мултифунционални моливи, сетове с червила. Принципно в колекцията е включен и сет с пигменти, за който обаче нямам информация дали ще бъде наличен в България.
За Коледния сезон, Kat Von D предлага две много интересни палитри, както и сет с мини-червила.
Едната палитра е със сенки за очи, а втората е с продукти за лице. Ако палитрите са дори на половина добри, колкото миналогодишната, то със сигурност ще са хит.Huda Beauty няма обособена коледна колекция, но не спира да радва почитателите на бранда. В магазини Sephora вече са налични новите малки палитри на марката, включващи комбинация от ултра-бляскави и матови сенки. А през ноември месец се очаква и лансирането на най-новата Nude-палитра на Huda. Имах възможността да я пробвмам и ще Ви кажа само едно - нямам търпение да си я купя!
Benefit пък са подготвили редица сетове, които включват селекция от топ-продуктите на бранда - ружове, бронзиращи пудри, както и продукти за оформяне на веждите.

За съжаление няма как да Ви разкажа за всяко едно интересно предложение от Sephora, затова Ви препоръчвам като най-добър вариант - сами да разгледате какво ще бъде лансирано за Коледа. Към този момент някои от продуктите на Fenty, както и Gingerbread Spice-палитрата на Too Faced са заредени, а останалите продукти ще бъдат налични на 15 ноември.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up