Chanel Le Volume Revolution de Chanel


Здравейте,
Тази седмица ще бъде посветена само и единствено на Chanel и затова тази седмица ще публикувам пост-ревю за новите лансирания на марката. Започвам с Le Volume Revolution de Chanel - спирала, за която нямах никакво търпение!




Всички сме чували за Le Volume de Chanel - една от най-обичаните спирали на пазара. Затова съм сигурна, че веднага бихте ме попитали "Каква е разликата между Le Volume и Le Volume Revolution?" От сега Ви казвам, че няма как да отговоря на този въпрос. Пробвах Le Volume когато излезна, не ми допадна и повече не се върнах на нея. Затова нямам особено пресни спомени или поне достатъчни, за да направя коректно сравнението.

Нека Ви разкажа малко повече за Le Volume Revolution de Chanel. Спиралата съдържа 6 мл. продукт и (към момента) се предлага само в един цвят - 10 Noir (черно). Вече е налична в България, така че може да я намерите във всеки магазин, оторизиран да продава Chanel. Аз си купих спиралата преди няколко месеца от Великобритания, така че нямам представа каква е цената ѝ в България.


Започвам с опаковката, която макар и да не е особено важна, определено радва с красотата си. Макар и да звучи странно, но обичам да я гледам. Тази комбинация между черния цвят и наподобяващата ресни декорация е впечатляваща.

Четката е изключително интересна. Всъщност, това е първата 3D-принтирана четка за спирала, патентована от Chanel. Създадена е така, че равномерно да поставя туш върху миглите, без да наслоява излишно количество.


Относно туша - той е с наситено черен цвят и с идеална консистенция още от първото ползване. Сега, 3 месеца след отварянето на спиралата, тушът е леко сгъстен, но това е съвсем нормално за всяка спирала. И в тази връзка - използвам спиралата почти ежедневно, но туш все още има.

Chanel Le Volume Revolution de Chanel придава страхотен обем само с едно нанасяне, без да слепва миглите или да ги утежнява. Това, което ме учуди обаче е, че извива добре миглите и така получената извивка се задържа много дълго. Ефект, който от марката не обещават, именно затова се оказа много приятен плюс.

Знаете, че именно спиралите са един от най-индивидуалните козметични продукти. На Вас ефектът на снимката може да не се стори драматичен, за мен, познавайки как изглеждат миглите ми с различни спирали, е просто невероятен. Нещо, което не се забелязва на снимката, но на живо си личи, е че самото око се оформя и дефинира много добре, защото четката отлично разпределя туша и точно в основата на миглите той е най-наситен.


При мен Chanel Le Volume Revolution de Chanel издържа цял ден, не се отбелязва върху кожата и не се разтича. Нямам и никакъв дискомфорт на очите при употребата ѝ. Относно разгримирането - спиралата нито се премахва лесно, нито трудно. Нужно Ви е съвсем нормално усилие, каквото е необходимо при повечето спирали.


Отново казвам - спиралата е доста индивидуален продукт, затова Ви съветвам да я тествате. За мен се оказа изключително успешна покупка и с удоволствие ще я подновя, когато тази опаковка свърши.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up