Fenty Stunna Lip Paint Uncensored


Тази седмица ще посрещнем Fenty Beauty в България благодарение на Sephora и реших, че няма по-добър момент от този, за да Ви представя някои от продуктите на марката. Започвам със Stunna Lip Paint Uncensored - може би най-доброто червено матово течно червило, което ще намерите на пазара.





Купих си червилото през февруари месец тази година от Мадрид, така че нямам представа каква ще бъде цената му в България. Когато разбера обаче, ще допълня информацията в поста.


Fenty Stunna Lip Paint е в опаковка, наподобяваща тази на лаковете за нокти. Нещо интересно и по-различно от тези, с които сме свикнали. Червилото е с големина 4 мл.


Освен с опаковка, Fenty Stunna Lip Paint се отличава и с апликатора си, който също е иновативен. Имах съмнения доколко удобен ще се окаже, но в действителност е точно такъв и спомага за максимално лесното нанасяне на цвета.


Fenty Stunna Lip Paint Uncensored е абсолютно перфектно червено. Цветът е плътен, наситен и изключително комфортен за носене. Дори и след дълги часове върху устните ми, не усещам дискомфорт или сухота. Формулата е много лека и продуктът не се усеща върху тях.

Пигментът е забележителен и този толкова наситен цвят, който виждате на снимките, се постига само с един слой.


Червилото засъхва сравнително бързо върху устните, но все пак има съвсееем лек трансфер при допир до кожа, чаша и т. н. 

Единственият минус на Stunna Lip Paint е относно трайността, защото както всички останали червила, и това се изтрива при консумация на по-мазни храни. Без консумации на такъв тип продукти, червилото има отлична трайност. 


За мен Stunna Lip Paint Uncensored е един от топ-продуктите на Fenty и задължителен за притежание продукт, особено за феновете на червените червила. Препоръчвам Ви да го пробвате, защото искрено вярвам, че ще впечатли и Вас. Цвят, пигмент, комфорт - всичко е на отлично ниво!




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up