Chanel Stylo Ombre Et Contour 12 Contour Clair


Здравейте,
Продължавам с постовете, посветени на Chanel. Днес Ви представям Stylo Ombre Et Contour в цвят 12 Contour Clair - многофункционален молив.




Chanel Stylo Ombre Et Contour 12 Contour Clair (0,8 гр.) е едно от новите лансирания на марката. Представлява молив, който може да се използва за няколко различни цели.

Stylo Ombre Et Contour може да бъде сенки за очи, очна линия, класически молив. Конкретно моят цвят също така е идеален за контуриране на лицето. Финишът е матов.


Stylo Ombre Et Contour е със силен пигмент и много приятна консистенция, която с лекота се плъзва по кожата. Изключително удобен е когато нямате време и искате много бързо да нанесете грима си. Може да направите ежедневна очна линия с него или пък набързо да го нанесете по целия подвижен клепач и да го прелеете с пръсти. Да, дори не е необходима и четка. Аз го нанасям и във водната линия на окото, но там този цвят не ми стои добре.


Използвам го и като контуриращ продукт, тъй като цветът е идеален за тази цел. Ако и Вие искате да го използвате така, препоръчвам да работите зона по зона. Нанасям линия в областта на скулата и разнасям с четка. Има нужда от малко повече работа с четката, но нищо прекалено. Пробвала съм да го разнасям и с Beauty Blender, но той попива прекалено много от пигмента на продукта, именно затова препоръчвам четката. Получава се много естествен контур, но разбира се, може да се напласти и за по-драматичен ефект.


Ако имате нужда от помощник, с който бързо и без кой знае какви усилия (или опит) да постигнете много добри резултати, то разгледайте серията Stylo Ombre Et Contour.



* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up