Chanel Le Rouge Crayon De Couleur Mat 257, 261, 265, 267 & 269


Здравейте,
Днес Ви представям новите червила под формата на "Джъмбо"-молив на Chanel.




Червилата са под формата на голям молив. Имат остър и прецизен връх и чрез завъртане на долния край на опаковката, се "освобождава" още продукт. За да подхожда на темата на цялата колекция, опаковките отново са с матово покритие. Нека съдържанието на 1,2 гр. продукт не Ви заблуждава, защото писецът с цвят е наистина голям и ще стигне за дълго време.

В този пост ще Ви представя 5 от Le Rouge Crayon De Couleur Mat:
 - 257 Discretion; 
 - 261 Excess;
 - 265 Subversion;
 - 267 Impulsion;
 - 269 Impact.

Червилата-моливи са изключително удобни за употреба и нанасяне. Компактни са и може да ги съберете и в най-малката чантичка. Пигментът им е невероятно силен и само с едно минаване устните са покрити с интензивен, плътен цвят. Текстурата е кремообразна и моливът се плъзва с лекота върху устните.

Нека Ви кажа обаче, че моливите не засъхват с матов финиш. По-скоро са леко сатенени. Макар това до някаква степен да ме учуди, моливите ми харесват безкрайно много и не намирам липсата на мат за минус.

Трайността на моливите е страхотна. При мен се задържат без проблем върху устните над 8 часа, дори при консумация на храни и напитки. Трансферират се при допир, но въпреки това цветът им остава изключително наситен. Дори след като се нахраня, не е нужно да подновявам червилото си.

Le Rouge Crayon De Couleur Mat са безкрайно комфортни върху устните и не предизвикват никакъв дискомфорт или изсушаване на устните. Освен това нито се разтичат, нито се врязват в линиите около устните.

Тези моливи много бързо се превърнаха в любими за мен, като ме грабнаха най-вече с прекрасния си, интензивен цвят, трайността и комфорта си. Особено любими са ми цветовете 265 и 267, с които смятам да не се разделям през следващите месеци.

257 Discretion



261 Excess



265 Subversion



267 Impulsion



269 Impact





* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up