Chanel Les 4 Ombres 308 Clair-Obscur & 312 Quiet Revolution


В поста днес Ви представям двете палитри от есенно-зимната Le Mat de Chanel-колекция на Chanel.




Двете палитри са с имена 308 Clair-Obscur и 312 Quiet Revolution. Опаковката им е класическата за марката квадратна палитра, която съдържа 4 броя сенки, 2 апликатора, огледало и велурен калъф. Разликата тук е, че палитрите са с матово покритие. Изключително много харесвам този им вид. Освен, че визуално е много красив, допълнителеn плюс е, че върху него не оставят следи при допир.

В ляво 308 Clair-Obscur, в дясно 312 Quiet Revolution

Всяка от палитрите съдържа по 2 гр. продукт.



308 Clair-Obscur съдържа само матови цветове. При 312 Quiet Revolution бих нарекла синия цвят по-скоро сатенен.

Разпрашването и при двете палитри е минимално, като се забелязва само при взимане с четка от палитрата, но няма никакви паднали прашинки при нанасяне върху клепача.

Цветовете са с много добър пигмент и са лесни за работа, дори и от хора, които нямат особен опит в грима.

308 Clair-Obscur


312 Quiet Revolution
Предполагам, че на повечето от Вас 308 Clair-Obscur ще се стори малко скучна. Да, може да не съдържа цветове, невиждани досега, но пък съдържа точно тези, които (почти) всеки човек използва в грима си. За мен това са основни цветове, с които градя основата за всяка една грим-визия.

312 Quiet Revolution използвам много по-рядко, защото не съдържа цветове, към които често посягам, но ако на Вас този цветови подбор Ви харесва, то ще се радвам ако пробвате палитрата.


Цялата колекция е вече налична за продажба в България и може да я разгледе и сами да прецените коя палитра Ви допада повече. Имайте предвид, че и двете палитри изглеждат мноооого по-добре върху очите, отколкото се "суочват" върху ръка!




* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up