Fenty Gloss Bomb Fenty Glow


Днес пред-премиерно посрещаме Fenty Beauty в Sephora The Mall, а от утре - и в Sephora Paradise Center. По този повод Ви представям Fenty Gloss Bomb - любимия ми глос на бранда.




Знаете, че съм човек, който изключително често пазарува он-лайн и много рядко имам търпението първо да видя и тествам продукта. Конкретно Fenty Gloss Bomb нямах абсолютно никакво намерение да купувам. Не ми харесаха снимките на глоса в нета и това беше краят за мен относно този продукт - нищо повече не исках да знам за него.

През февруари месец обаче го видях. В Мадрид. В магазин Sephora, в който имаше някаква сериозна кампания (заради затварянето на конкретния магазин) и всеки един продукт беше намален. Намален беше и глосът. Искрено Ви признавам, че го купих именно заради изгодната цена. Е, радвам се, че го направих...

Защо Ви разказвам всичко това? За да Ви покажа, че понякога (и въобще не рядко), външният вид лъже и трябва истински да пробваме продукта, за да му дадем крайната си оценка.


За мен този глос беше тотално безинтересен до мига, в който го сложих върху устните си. 

Fenty Gloss Bomb съдържа 9 мл. продукт. Цената му е 35-36 лева.
Цветът се води универсален, тоест би трябвало да пасне на всеки цвят кожа. Ароматът е сравнително силен, но сладък и много приятен.


Глосът е със светъл, полу-прозрачен бежаво-розовеещ цвят и безкрайно количество миниатюрни блясъчета. Нанесен върху устните, той ги уголемява визуално и ги покрива с прекрасна комбинация от огледален блясък и фини частици.

Апликаторът е изключително голям и покрива устните с едно минаване. Глосът не лепне и има завидна трайност като за такъв тип продукт.

Освен визуално красив, Fenty Gloss Bomb е и невероятно приятен и комфортен за носене, като дори ми дава усещането за подхранване на устните.

Беше ми безкрайно трудно да направя добри снимки на продукта (и очевидно така и не успях), но искрено искам да Ви препоръчам да не се водите по тях, а да пробвате как че стои този глос директно върху Вашите устни. Именно по този начин истински ще разберете за красотата на продукта.



За мен Fenty Gloss Bomb е абсолютен Must-Have. Използвам го непрестанно откакто го купих, както самостоятелно, така и върху червила и винаги ме изумява с красотата си. Освен това, е и изключително икономичен продукт.

Ако си падате по глосове - непременно пробвайте този!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up